Türk Telekom 2022 fiyat tarifeleri... Bunlar kafayı yemiş

Listede ki fiyatlar doğruysa millet diğer isplere akın eder tam bir rezalet… eğer TurkNet 'te böyle fahiş fiyat çıkarırsa kesin iptal ettirrim

hocam genelde böyle zaten fiyatlar sözleşmede 1+1 yapıp indirim yapıyoruz ayağı yapıyorlar klasik telekom yapacak bir şey yok merak etmeyin Turknette böyle bir şey olmaz.

Yüksek enflasyona rağmen sadece %5-6 zam yapmışlar gayet makul bence.

12 mbps e kadar adsl 290 tl normal mi?

türk telekom acilen kapatılıp TurkNet 'e devredilmeli… resmen soyguncu bunlar devlet kurumu olacak sözde

2 Beğeni

TurkNet’in de iyi bir zam yapacağı aşikar.

1 Beğeni

Onca ucuz servis sağlayıcı varken Türk Telekom kullanmanın bir mantığı yok zaten.

1 Beğeni

%10 üzeri olursa çok müşteri kaybeder ben dahil

fiyatlar uçtu … o zaman 8mb yerine 16 mb upload versinler

Arkadaşlar bunlar taahhütsüz fiyatlar, yani bu şekilde kullanırsanız istediğiniz an cezasız kapatabilirsiniz.

Ama malum telekom genelde bu fiyatlar üzerinden taahhüt yaptırıyor ve bu şekilde yarı yarıya düşüyor fiyatlar 2 yıl taahhütlü olunca.

Mesela taahhütü bozdunuz, taahhüt cezası bu fiyatlar üstünden hesaplanıyor.

2 Beğeni

Normalde şuan ki fiyatlar da buna yakın fiyat ama indirim vs. Gösterip 70 80 a veriyorlar yine 10 lira zam gelir çok bişe olacağını sanmıyorum

1 Beğeni

70 80 ne indirimli yok. En ucuz 105 tl 16 mbit Adsl.

Btk kabul ettire bilirse :slightly_smiling_face: bu kurlarda şuan normal yapması.

Bende geçiş yaparım farklı bir iss’ye net olarak gigafiber’in geleceği yok zaten semte, geldi gelecek diye diyede fazla para ödemeye gerek yok.

şuan sol kullanıyorum paketimin taahhütsüz fiyatı 500 küsür tl ben 2 yıl taahhüt verdigim için 140 tl ödüyorum fiyatları ne kadar yüksek yaparsa yapsınlar taahhütlü fiyat çok düşük olur yukarda arkadaşların belirttigi gibi en fazla 10 tl zam yaparlar

2 Beğeni

Turktelekomu hepimiz biliyoruz zaten. Fakat genel altyapı sağlayıcı olduğu için şuan LİDER konumda. Rekabet Kurulu gereği de fiyatlandırması yüksek. Yani şuan 20 TL zam gözüküyor yeni yılda… Zaten fiyatlar da tahattütsüz. Tahattütlü baya bir düşüş oluyor. İşte iptal etmeye kalktığında da bu fiyatlar üzerinden cayma ödeniyor.

Aslında benim telaşlandığım, hatta hepimizin telaşması gereken konu TurkNet GigaFiber olmalı. Şuan bu alanda LİDER olarak 1000/1000 HIZLARI bu fiyata tek veren TurkNet. Bunu da 100 TL gibi bir ücrete hatta ilk 3 ay 29.90 muhabbeti vardı. Devam ediyor mu bilmiyorum. Diğer ISS leri hepiniz biliyorsunuz bu hızları almanız için baya yüksek fiyat vermek gerekiyor. Rekabet Kurulu bu olaya el atar mı acaba diye kendimi düşünmek den alamıyorum. Bunun için telaşlanmak aslında en önemlisi… Eğer sorunsuz devam eder ise bu olay, önümüzde ki 2022 ve 2023 de internet de devrimin tepe noktasına vurmak üzereyiz diyebilirim. Çünkü rekabet bir hayli SICAK. Rakipler güçlü. Rakiplerin korkulu rüyası oldu resmen TurkNet… Kalite ve fiyat konusunda… Bunlar tartışmalara açık.

1 Beğeni

hocam 12 mbps hız nasıl 290 tl olur Allah aşkına ? tahahüt verse nolur o fiyatlara vermese nolur? insaf kalmamış bunlarda

Merhaba, sizi çok iyi anlıyoruz, tüm endişelerinizde haklısınız aslında. :pray:

Biz TurkNet olarak sizin bize taahhüt vermenizi istemiyoruz, evet, ama böyle bir durumda size en iyi hizmeti ve rekabetçi fiyatı sunmak zorundayız.:woman_shrugging: Gerçekten zorundayız. :nerd_face:İstediğiniz zaman gitme özgürlüğünüz olan bir hizmeti almaya devam etmeniz için sizi memnun etmekten başka seçeneğimiz yok. Fiyatlarımızda yılda 1 kez, enflasyon oranlarının altında değişiklik yapıyoruz sadece.

Bizce bi’ deneyin, kendinizi daha iyi hissedeceğinizi biliyoruz. :face_with_monocle:

5 Beğeni

Detaylı Baktım da bu 2021 sene başındaki fiyat skalasi bu ama

2 Beğeni