Türk net tarafından Sorunum çözülmüyor

14 mart tarihinde itibaren hızımda düşüşler ve devamlı kopmalar yaşamaktayım.
Türk net tarafı ile konuştuğumda sorunun araştıralacağı 15 20 gün sürebileceği kazı yapılacaksa daha uzun sürebileceği söylendi. 20 gün sorunda kablomda veya binada yer alan kutudan olduğunu bizim size gönderdiğimiz internet de sorun olmadığını söylediler. Daha sonra gönderdikleri ekip ile kablo değişimi ve gerekli bakımlar yapıldı. Sorunun çözülmedi sorun çözülmediğinde altyapı kaynaklı sorun olduğu ve 10 gün boyunca bu sorun üzerinde çalışılacağı söylendi. (neden ilk başta altyapıda sorun yok deyip benim kendi iç tesisatım için para harcamam gerekti onu bile anlayamıyorum.) Sorunum devamlı olarak devam etmekteydi. Bugün 22 nisan tarihinde bana tekrardan sorunun araştıralacağı 15 20 gün sürebileceği kazı yapılacaksa daha uzun sürebileceği söylendi devamlı olarak başa dönülüyor. ne yapmam lazım benim kafayı yemek üzereyim.

benimde TurkNet 'e ilk gectiğimde türk telekom kaynakli genel arıza 11 gün sonra giderildi ve sonrasında türknetten aldığım hizmetten memmun olmadım 100mbps kablonete geçtim TurkNet bu sene gerçekten hizmetinde sacma sapan seyler yaptı TurkNet 'i tavsiye etmem artık

Selamlar @dd.dogukan, mesajınızı okudum ve destek kayıtlarınızı inceledim. 63035992 numaralı kayıt üzerinden süreciniz devam ediyor. Özel olarak takip ediyorum.

1 Beğeni

Teşekkür ederim alperen bey, dediğim gibi maalesef 40 gündür bu sorunu yaşıyorum şu an anlık olarak maximum 8mbps hız alabilmekteyim. Uzaktan çalışan biri olarak bu internet ile maalesef youtubeden video bile oynatamamaktayım.