Turk.net e Geçişte Yaşanan Aktivasyon Sorunu

Turk.net e başvurumu yaptım evraklar Turk.net e ulaştı onaylandı Sesli teyidim alındı ve geçiş için başvuru önce yapıldı. Buraya kadar herşey hızlı ve sorunsuz ok. Faka su an kontrol ettiğimde başvuru aşamasında bir hata oluştu aranacaksınız diyor ve henüz arayan yok aktivasyon destek kaydı üzerindende bilgi talep ettim henüz dönüş yok. Neden kaynaklı hata olmuş olabilir acaba @EFG yardımcı olma şansınız varmı . Forumda aynı süreci yaşamış kimse varmıdır acaba.

3 saat kadar süre geçti sorun ile ilgili halen telefonla arayan yok ki hata mesajının altında arayacaklarını belirten Turk.net . destek kaydına da 3 saattir geri dönüş yapan yok . Sırf bu yüzden Turk.net teki aboneliğimi sonlandırmıştım işte :slight_smile: Canlı müşteri hizmetleri derken bunu kastediyordum işte eleştirilerimde. Kaçınan göze çöp kaçarmış dakika 1 gol 1 beni buldu :slight_smile: Ki Bu ne olduğunu öğrenemediğim sorun oluşana dek her şey dört dörtlük ilerliyordu.

1 Beğeni

yok sorun yok evraklar onaylandı sisteme yuklendi sesli onayımı verdim arandım churn basvurusuda yapıldı. Sonrasında ne olduysa oldu 3 saattir ne arayan nede destek kaydına cevap veren :slight_smile:

Kurumsal tarafta fakat gerçekten işleyiş çok farklı , 2 günde sıfırdan aboneliği aktif ettiler ve modemi teslim ettiler ki modem bedeli yok kiralama bedeli yok. 129 TL ücret ayrıca bir telefon numarası ve heryöne 1000 dk dahil. Sorun anında aynı gün teknik ekip yönlendirileceği iletildi. Telefonla müşteri hizmetleri var. Hemde daha ucuz fiyata :slight_smile: Zaten bireysel hayırlısıyla bir Turk.net e aktarılsın onuda firmam üzerine alıp kurumsala geçiricem kesinlikle :slight_smile:

verilen hizmete bakılınca öyle olması lazım fakat daha uygun :slight_smile:

vdsl de daha avantajlı fakat gigafiberde hem daha pahalı hemde upload 100 mbit.

evet :slight_smile: ama VAE olan noktalarda bireysele nazaran avantajlı aktivasyon tamamlansın olmazsa kurumsal aboneliğe dönüştüreceğim oluyormuş hatta direk bireyselden kurumsala taşıyalım dedim problem olabilir bireysel olarak Turk.net e geçiş aktivasyon sonrası yapabilirisniz dendi .

17 saat oldu halen aranacağım halen destek kaydına geri dönüş olacak :slight_smile:

20 dk kadar önce geri dönüş oldu bunada şükür sistemsel bir sroun kaynaklı hata olmuş süreç devam ediyor :slight_smile:

geçiş tamamlandı hataya rağmen açıkçası hızlı sonuçlandı :slight_smile:

Benim işlem tamam çok şükür :slight_smile: Seninkide pazartesi salı olmuş olur bence içime öyle doğuyor :innocent:

@ssy1979 konuyu güncellemek için yazıyorum. Şu an sorunsuz bir şekilde @ssy1979 TurkNet kullanmaya başladı :smiling_face_with_three_hearts: İyi kullanımlar :pray:

1 Beğeni