Tünelin sonunda giga ışığı göründü


Bugüne kadar hep 70-80 mbit gösteren uygulama da bugün bir ışık yaktı TurkNet😉
Kemer bağlamaya az kaldı diyor bizim 13 yaşındaki ufak oğlan.:+1:

2 Beğeni

gecen gunlerde tr nın en uc noktasında bıle dedıgınız sekılde cıkıyordu benım mugla / bodrum altyapı yok gıgafıber calsıması yok…oım den yazdım dogruluk payı varmıdır diye su an bulundugum bolgede bu yıl zaten altyapı calısması projesi yok…
sonra kaldırdılar sımdı cıkmıyor artık sadece talep doldurdum…sanırım TurkNet abonelerıne test amaclı yapıyorlar

darısı benim başıma diyeyim ama daha bursaya çivi çakılmadı herhalde :frowning:

1 Beğeni

Bence fazla heveslenmeyin bu herkeste çıkıyordu bi ara ama yinede siz bilirsiniz .

herkese çıkan 20 hafta yazandı bu herkese çıkmıyor bende yok mesela.

2 Beğeni


1 günlük heyecan yaşatmıştı oysa bizlere TurkNet

Müşteri kayıpları çok herhalde elindeki abonelerde gitmesin diye kesin böyle bir taktik var :slight_smile:

bende de 20 hafta çıkıyordu şimdi çıkmıyor. il ilçe neresi acaba?

İstanbul-küçükçekmece-sefaköy-kemalpaşa mahallesi-4.deniz sokak

1 Beğeni

2 gün önce sorgulama yapmıştım bende üzgünüz adresinizde gigafiber bulunmuyor yazıyordu. Bu gün kontrol ettim sonuç böyle tekrar kontrol edermisin sende ne yazıyor ?

Ayrıca şunu belirtmekte fayda var benim bir üst mahallemde arkadaşım oturuyor onda gigafiber hizmeti aktif sizin mahallede senin mahallen hariç başka yerlerde aktif mi gigafiber ?

20 hafta yazısı bir hata sonucu gösterilmişti. Zaten bir süre sonra bu ibare kaldırılmıştı. ve @alperenatici bey yakın zamanda tahmini süre bilgisi verilecek demişti. Bu ibare sanırım gerçek süreleri bildiriyordur. Bende de başta 20 hafta yazısı çıkmıştı. Şimdi tekrar kontrol ettiğimde her hangi bir ibare çıkmadı. Kısacası büyük ihtimalle yakında yeni internet deneyiminize kavuşacaksınız. Darısı hepimizin başına.

5 Beğeni


Şimdi o kayboldu, 82 mbit alırken bu çıktı.
3 sokak ilerde fiberi var arkadaşların, bizden 2 hafta önce çekildi kablo ve kutu ama haziran sonunda aktif oldu, saçma bir ilerleyişi var bu teknik ekibin

Merhabalar, kullanıcılarımıza adreslerine ne kadar süre içerisinde GigaFiber gelebileceği ile alakalı bilgi verebilmek adına sorgulama ekranındaki çalışmalar devam ediyor :handshake:

4 Beğeni

İşte bu güzel haber👍

2 Beğeni

dediğiniz gibiyse benim için kötü ki o çıkan ekran 6-8 hafta diyor ben bir optik fiber dağıtım kutusuna proje ekiplerinin gelip kablo takmalarını mı bekleyeceğim 6-8 hafta zaten 4 aydır bekliyorum. Onu geçtim Tintinpınar ve lise caddesinde gigafiber aktif benim bir üst sokağım bunlar

1 Beğeni

Umarım o süreler kısalr dediğiniz gibi 4-5 aydan sonra birde 6-8 hafta sonrası var birde.

Bendede Öyle Yazmıştı 20 Hafta Sonra Gigafiber Evinizde Diye Sonra O Yazı Gitti Ama Geleceginden Umut Ediyorum Hadi İnşallah.

Test mesajıydı o…

Test mesajı deildir bence çünkü bizim meydanda internet cafede TurkNet gigafiber var meydanda bir sokaga girmiştim İnşaatcılar Vardı Kazı Çalışması Fln Yapıyorlardı Meydan İle Bizim Evin Uzaklıgı Yürüyerek Gitsen 15 Dakika Fln Alıyor Bence Gelir

bunun aynısı bende de çıkmıştı bir süre önce. 5 ay kaldı gösteriyordu. “of nasıl beklicem 5 ay” diye düşünürken sonra kayboldu malesef. umarım gerçektir.