Tüm mahalleye superonline fiber çekti AMA

Merhaba tüm mahalleye superonline fiber çekti (30.000 NÜFUSU).
Araştırmalarıma göre bölge bölge firma ayarlanıyormuş ilerde buraya TurkNet altyapı getirememe gibi bi durumu olur mu ? (kazı esnasında gördüğüme göre 3 kablo kanalı geçirdiler)

Merhaba, bulunduğunuz il ve ilçe olarak yazarmısınız?

Şu anda bildiğim üzere İzmir ve İstanbul’da gigafiber var ama diğer illere de gelecek diye biliyorum ilerleyen yıllarda.

Merhaba şuan bölgemde planlanan TurkNet çalışması yok fakat, şuan Turkcell getirdiği için diğer firmalar altyapı getiremiyor diyorlar böyle bir durum var mı ki.

öyle bi durum yok. TurkNet çektiği yerlerede superonline çekiyor.

iyi bakalım belki 2022 de gelir, en kötü TurkNet de vdsl kullanırız tt kullanan kalmadı cıvarda herkes turkcelle geçti, altyapı bu yüzden daha iyi hale geldi :smiley:

Vallahi hocam geçenlerde apartman girişine kağıt asmışlar fiber istermisiniz diye direk telefona sarıldım Superonline çıktı.

Planlamayı falan yaptık fiber her zaman bakırdan üstün gelirse ciddi ciddi geçmeyi düşünürüm. Fiber ile bakır arasında ciddi fark var.

@The_Bilal Hocam iyi hoş güzel de bütcem 100tl, üstüne çıkamam superonline 35mbps veriyor 100tl ye eğer bir fiyat düşüklüğü yaparsa bende geçecegim. Binadan hiç kimse geçmez diye düşünüyordum 6 kişi superonline a geçiş yaptı. Şuan tek ben kullanıyorum tt altyapısını apartmanda.(Türktelekom yıl sonuna kadar fiber getireceğiz dedi ama bakalım)

millet geçiş yaptıkca benim hat değerlerim artıyor :smiley:

Siz şuan türk Telekom mu kullanıyorsunuz?

evet şuan türktelekomdayım bi 5 ayım kaldı

1 Beğeni

1 ay ücretsiz kod lazım ise bırakayım buraya😀.

Hat değerleriniz güzelmiş.

1 Beğeni

sağolun şuanlık gerek yok daha çok var, bakalım tt fiber gelirse çok güzel olur dediğiniz gibi fiber bakırdan her zaman daha iyi oluyor

İl ve ilçe bilgisi nedir ?

Getiremiyor değil getirmek istemiyorlar, şöyle ki her firma öncelik olarak müşteri potansiyelini düşünüyor, sadece adsl olan bir bölgeye fiber geldiğinde belki bölgenin hepsini kendisine çekebilir ancak başka fiber olduğunda tüm herkes gelmeyebilir.

1 Beğeni

@Sadettin42 anladım, bakalım belki tt fiber çekecek normalde bu ay sorduk yıl sonuna kadar fiber dönüşümü olacak dediler, fakat sol tüm kullanıcıları kaptı apartmanda 6 kişide tt internet vardı hepsi geçti tek ben kaldım. Proje iptal edilmez inş

Öyle bir yasak veya kanun yok bildiğim kadarıyla. Sadece altyapı anlaşmaları olan firmaların sadece 1 i altyapıyı çekiyor diğerleri onun üzerinden hizmet veriyor. TurkNet in diğer ISS ler ile bir altyapı anlaşması şu an için yok.