TTNET VDSL'den Turknet fibere geçiş

Ben TTNET VDSL abonesi iken binamıza turktelekom fiber altyapısı geldi fakat dairelere kablo çekilmedi. Turknetin sitesinde altyapı sorguladigimda fiber aktif gördüğümde de hemen geçmek istedim ve başvurumu yaptım. TTNET aboneligimi iptal ettiler ve TurkNet e geçişimi yaptılar fakat öncelikle yine VDSL olarak geçişim yapıldı yani şuan hala vdsl kullanıyorum . Bu geçiş işleminde öncelikle böylemi yapılıyor sonra fiber dönüşüm mu başlıyor yoksa ben hatalı başvurumu yaptım . Aktivasyonunuz tamamlandıktan sonra fiber dönüşüm için aranicaksiniz dendi bu işlem ne kadar sürer?

Merhaba, Hizmetinizi TurkNet üstüne alarak, sizin yerinize bütün işlemleri yapacaklardır. VDSL hizmetiniz onaylandıktan sonra hala geçiş işleminiz olmazsa destek kaydı açabilirsiniz.

Selamlar @AlperB, altyapı sistemde görünse de henüz aktif olmadığı için bekleniyor olabilir. Ekipler uygun durumda geçişinizi yapacaktır.

Bana fiber dönüşüm için aranıcaksınız diye bir mail geldi aktif olmasa böyle birşey söylenmezdi herhalde. Bu fiber donüşümden kastı vdsl den fibere geçiş olsa gerek bu işlem ne kadar sürer ?

Süreç yerel sağlayıcı ile birlikte yürütüldüğünden ortalama bir süre verilemiyor. Biz kendi tarafımızdaki işlemleri hızlı bir şekilde tamamlayıp ilgili ekiplere bilgi aktarıyoruz.