Zaten arıza kaydı mevcut ve port değişikliği de oldu elektrikçi işini hiç denemedim bu rezalet yer ile kim ilgilenir bilmiyorum cat6 kablo ve diğer yazdığının ne olduğu hakkında pek bir şey bilmiyorum şuan da santral de kablo arızası olduğu söyleniyor ve en son atılan mesaj bu
İki hafta önce türk telekom ekibi port değişikliği yaptığını söyledi dediğin cat6 kablo ne işe yarıyor ve her elektrikçi de mevcut mu?
Hocam iç tesisatlık sorun yoksa o modem yerine keşke keenetic alsaydın dedim belki modemin crc üretiyordur.Ayrıca aynı soruna benzerini zyxel modemde bende yaşadım keenetice geçince sorunum kalmadı dedim Senin deneyimin farklı olabilir veya iç tesisatın sıkıntılıdır sonra sorunun devam ederse bana neden modem aldırdın deyip de sövme
Elindeki zyxeli iade alıyorsalar iade et keenetic al,almıyolarsa para verip ekstradan modem alma sorunun düzelmezse elinde kalır o modem de.En azından zyxeli iade edip keenetic alırsan sorunun düzelmezse elinde sadece tek modem kalmış olur ve ekstradan zarara girmezsin.Altyapın neyse onu verir modemde,ekstra mucize birşey de bekleme
Dediğim gibi benim ki sadece öneri.İlla keenetic al düzelir demiyorum,bende düzelmişti hat kopmalarım gitmişti.Senin deneyimin farklı olabilir içine ne siniyorsa onu yap
Aklıma soktun bir kere sorun modem de diye söyledin o kadar alıp onu deniyeyim zannetmiyorum kopma olmayacağını ama denemekten zarar gelmez teşekkür ederim ilgi ve alakan için
Tp link vr2100
Sen bilirsin.
Güzel mi
Hocam o da güzel ekstra bütçem olsa onu alırdım bende,bir de benim çöp 50 mbps altyapıya o modemi yakıştıramadım zyxel hariç herşeye okeyim ben.Hayatımda bir daha zyxel kullanmam
Elindekini iade edip parasını aldıktan sonra al keenetic modem.Sorunun düzelmezse elinde kalmasın boşa masrafa girme.
Kendim kullanıyorum. Hiç sorun yaratmadı.
Alt yapın fiberse sorun yoksa santral de vs. Sorun olmaması normal
900tl verebilirsen alayım;)
Keenetic hopper dsl var. Aynı fiyatta
Kaç para ?
3200 tl lerde iki modemde
Sen kaç mb kullanıyorsun alt yapın fiber mi
Hocam o fiyat aralığın da bir bütçem yok iade ettiğim modem onaylanırsa 2300tl tekrar yatacak ayrıca 3300tl bir modeme verilir mi bilmiyorum alt yapı bu kadar kötü haldeyken değmez pişmanlık gibi olur
keenetic extra dsl kn-2112
Bu modelin eski modelini alma kn-2111
Aralarında biri gigabit değil biri gigabit portlara sahip tam istediğin fiyatta
Port dediğin modemin arkasında ki delikler mi