Hocam snr değeriniz güzel 18 db.Her 3-4 mbps de 1 db düşüyor diye biliyorum, siz bu değerlerle 35 de sorun yaşamamanız,hatta 9-10 db değerlerle de 60 a yakın hız almanız lazım.
Benim de diğer altyapı sorgulama sitelerinde 100 gösteriyor aldığım 50.TT ekipleri binanızda kimse 100 almıyor 100 lük port yok demişti,kablonet de 50 mbps altyapınız var diyor bana yani en doğru sonucu o site veriyor bana.
Sorununuz iç tesisatta olabilir.Ek veya hasarlı kablo olduğundan düzgün ek de yapılmamışsa crc hatası birikiyor olabilir.TurkNet e ücretli ekip çağırsam sıva altı işlem değilse kutudaki kablo bağlantılarını güzelce ve düzgün şekilde yapabilir misiniz deyin olmadı son çare binanıza kadar cat6 kablo çeksinler kutudan doğalgaz borusunun deliğinden de geçirsinler o kabloyu ama o kablo bina içinde veya dışında açıkta kalacağı için sıkıntı yaratabilir güzel bir montaj yapılması lazım bu işlem sıva altı işleme giriyor mu TurkNet tarafınca bilmiyorum.
Ben uzmanı değilim ama bildiklerim bunlar. @SHINIGAMI hocam daha fazla yardımcı olacaktır.