TT Kısıtlaması

Merhaba.Bende Zyxel VMG3312 B10B modem var.Türk Telekomdan alınma bir modem.Yazılım güncellemesi yapmak istiyorum ama güncelleme kısmı kapalı.Nasıl açabilirim?

Aynı sorun bende 2019 2022 kadar tplink archive c5 v kullandım 3 defa yazılım yüzünden sanırım arıza yaptı hiçbir şekilde arayüz güncelleme yapmıyorlar türk Telekom destek ekibi bana bilgisayar desteği al diyor TurkNet eli kolu bağlı tplink desen yardımcı olmuyor türk Telekom destek vermiyor doğru düzgün bekliyorum değişim talebi istedim bekliyorum

1 Beğeni

Merhaba

Türk Telekom’dan alınan cihazlar markanın teknik desteği bu modemlere destek vermiyor, özel üretilen modemler için ayrı teknik destek servisi var.
Türk Telekom internet servis sağlayıcısına özel üretim olduğu için Türk Telekom isteği üzerine modem ayarları sınırlı olacak şekilde üretiliyor.

2 Beğeni

Merhaba, aynı modemden bende kullanmaktayım, HTML kodları ile (Yapılandırma) kısmını, yazılım güncelleme olarak değiştirerek o şekilde daha stabil eski yazılama veya güncel bir yazılama geçebilirsiniz ve yazılım ikonunuz aktif hala gelir. Bunun için gerekli video linkini buraya ekliyorum. Ayrıca, modemin tekrardan TT yazılımına dönmemesi için 6D yazılım sürümünde kalıp TR69 u kapatmanız olacaktır.

1 Beğeni

root hesabıyla giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
root
tTn3+Z@!Sr0O+

1 Beğeni

Root hesabıyla giriş yapılabilmesi için önce cihaza root yazılımı kurulması gerekir aksi taktirde geçersizdir.

O modemi kullandım ben hiç bir işlem yapmadım. İlk kez sizden duyuyorum.

Root yetkisi kazanmamış bir cihazın zaten giriş adı ve şifresi standarttır. Kullanıcı adı, admin. Şifresi, ttnet veyahut turktelekom. Cihaza root yazılımı kurulursa kullanıcı adına mudahale edebilirsiniz. İkinci elden falan aldıysanız sizden önce rootlanmış olabilir, bilemiyorum.

Bu yaptığınız her modelde oluyor mu tplink archive c5 v modem varda bende bende de yazılım güncelleme ekranı yok

Bu yöntem ve yazılımlar sadece Zyxel VMG3312 B10B içindir.
Tplink içinde varmıdır bilemiyorum doğrusu.