Tt genel arızası


15 gündür genel arıza ile ilgili problem yaşıyoruz hergün erteliyorlar bunun çözümünü bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Selam @Bartu16, genel arızanın sürekli ileri tarihe ertelendiğini uzmanımız ile paylaşarak önceliğini talep ettim. Uzmanımız ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle paylaşacaktır. Ayrıca konuyu ben de yakından takip edeceğim :pray:

20 gün oldu Emrah Bey lütfen rica edicem sizden

@Bartu16 Uzmanımız yazışma başlatarak altyapı ekiplerinden bilgi talep etmiştir. Güncel bilgi aldığında sizinle paylaşacaktır. Ben de konuyu yakından takip ediyorum :pray:

1 Beğeni

@Emrah.kulu Bey bizi aradılar 15 Haziran gibi ileri bir tarihe attılar fiber kablolar kopmuş yanlış anlamadıysam bunun için hızlandırma rica edicem sizden arkadaşlardan iletirseniz sevinirim

@Bartu16 Selamlar, uzmanımız yerleşik operatör saha ekipleri ile yazışma başlatarak iletişime geçmişti. Gelen bilgi de fiber kablo arızasının olduğu sorunun 10.07.2024 tarihine kadar giderileceği bilgisi verilmiştir. Bölgede hizmet alan kullanıcıları etkilediği için çözümü için ekipler ellerinden geleni yapacaktır. Gelişme olması durumunda size tekrar bilgi vereceğiz :pray:

Hala her hangi bir işlem göremiyoruz aynı bırakıldığı gibi bunun için destek istiyorum

Çok uzun bir süre söylediğiniz tarih bunun daha hızlı olmasını rica ediyorum