Merhabalar,
sorum olcakdı;
TT FTTH FİBER (eve kadar gelen fiber)şuan 100mbps paket veriliyo herkese fakat bu fiber max ne kadar hız destekler ? TT yakın zamanlarda bu 100mbps hızını arttırırmı acaba ? iyi akşamlar.
Merhabalar,
sorum olcakdı;
TT FTTH FİBER (eve kadar gelen fiber)şuan 100mbps paket veriliyo herkese fakat bu fiber max ne kadar hız destekler ? TT yakın zamanlarda bu 100mbps hızını arttırırmı acaba ? iyi akşamlar.
1-2 sene içerisin de paket değişikliğine gidebilir TT.
Fiberde 1000 mbps kadar verilebilir ancak TT ne kadar arttırırsa o kadar alabilirsiniz.
Bir SAYE umudumuz var. Beklemedeyiz ama TT nin port ücretleri bu işi çıkmaza sokuyor.
TT arttırırsa fiyatları tuzlu olur sanırım bide FTTH 10000mbps desteklediğini gördüm 1yerden
evet verebilir ancak 10 gbps çok maliyetli hocam donanımlarınız yetersiz kalır.
aynen öyle ama inşallah 250-500-750-1000mbps lik paketler çıkarın.
1000 satacaklarını sanmıyorum 200-300 şeklinde paketler olabilir.
gpon ve modemi değiştirerek 10 gbps ye kadar hız verebilirler ama gereksiz yüksek bi hız çünkü sunucular daha 1 gbps yi bile tam veremiyor
Gereksiz gereksiz dediğimiz için 100 mbit kullanıyoruz. Vay halimize.
Valla hocam yetmiyo hele ki oyun bağımlısıysan, güncel oyunların çoğu 75gb+, hadi onu geçdim upload kısıtlaması olmasa çok güzel olur, 100/100 simetrik internet ama imkansız gibi birşey, telekom masraflardan kaçıyo
ben 10 gbps ye gereksiz dedim günlük kullanıcı için hiçbir anlam ifade etmez sunucu kurmayacaksa ama 1 gbps olsa guzel olur
100 yetmez zaten reis ben 10 gbps bireysel kullanıcı için gereksiz demek istemiştim
Reis beni yanlış anladın,10gbps alsak napıcaz ki zaten desteklenmiyo internet mecrasında + güçlü donanım ister [1gbps/1gbps var bi hayalimiz ]