TT FTTH daire içine kablo çekilmesi

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir daireye taşınıyorum binada FTTH mevcut ancak kafama takılan şu daire içine fiberi nasıl çekiyorlar ? Binada kablo tesisatın gittiği bir kanal mevcut kablo,TT,uydu için. Dairede elektrik şarteli yanında ekteki gibi bir kutu mevcut bu kısımdan odalara Cat6 çekilmiş, FTTH ı nasıl çekiyorlar bilgisi olan varsa aydınlatırsa memnun olurum. Bu hafta kuruluma gelecekler saçma sapan sıva üstü birşey yapılsın istemiyorum. Umarım görseller düzgün yüklenmiştir. Mobil ile yazıyorum.



Merhaba arkadaki sarılmış siyah kablonun fiber ise iş çok kolay. Cat 5 odalara gitmiyor 1 adet mevcut gibi aşağıdan geliyor olabilir. Binada altta buna benzer bir kutu varmı? Bu kutudan varsa fttb olabilir bağlantı. Hız sorgulama ekranında hız olarak ne görünüyor?

Eğer binanın kablo şaftını bulabilirseniz oradan geçirtebilirsiniz.

1 Beğeni

Merhaba FTTH daire hocam , 1000 mbps görünüyor altyapı sorgulamalarda. Bu mevcut odaya giden kanalları mı kullanıyorlar ? Bugün kurulum ekibi aradı ellerinde modem kalmamışmış yarın gelecekmiş ama yarında modem olmazsa gelemezmiş. TurkNet Zyxel t50b gelecek demişti , ekip tplink var diyor model soruyorum wifi6lı diyor. Şuan ne veriyorlar acaba, kablo şaftı katta var güzel kapaklı birşey yapmışlar