TT Fiber Altyapısından 100mbit üstü hız almak?

Selamlar. Geçenlerde Youtube da Mert Kuşkapan’ın videosunu gördüm ve biraz şaşırdım. Kendisi Türk Telekom fiber altyapısı üzerinden 100mbit üstü download ve upload hızları alıyor ve operatör Comnet.

Comnet TT Fiber altyapısı üzerinden bu hızları nasıl verebiliyor anlamadım. Değişen bir politika mı var ya da TurkNet 'te de bu mümkün olabilir mi? İlgili video: EVIME 1000 MBPS INTERNET BAĞLATTIM 55 KISIYE INTERNET HEDIYE EDIYORUM - YouTube

1 Beğeni

O comnet altyapisinin oldugu noktalarda . TurkNet Yapa gibi comnet de istanbul da kendi altyapisini kuruyor ve kendi altyapisindan veriyor bu hizlari . Video da mevcut bu yazdiklarim.

1 Beğeni

Video sonunda Comnet’in kendi altyapısında verdiğini söylüyor. TT Fiber altyapısındayım. Comnet üzerinden sorguladım. Max 100Mbps alabilirsiniz diyor. Keşke TT Fiber altyapısı da yapa benzeri sisteme geçebilse de hıza doysak.

2 Beğeni

35 ve 100 Mbps’lik olan tarifeleri çöp. Upload hızları bildiğin çok düşük. Sadece 1000 Mbps’lik paket, TurkNet GigaFiber 1000 tarifesiyle aynı hızda Upload verdiği için iyi gibi ancak TurkNet ayda 270 TL’ye verirken, bu firmanın 399 TL (400 TL Diyelim)'ye vermesi cidden kötü olmuş.

2 Beğeni

TurkNet Gigafiber tamamen kendisine ait altyapı olduğu için burda da mevcut.
Hemde 1gbit internet fiyatı 270₺
200down/100up 125₺
100dwn/50up 85₺
Comnette ise 1gbit 400tl.
Diğer paketlerin net fiyatını bilemiyorum ama en iyi hizmeti en uygun fiyatlı her zaman TurkNet sunar.
Fiber İnternet: 1000 Mbps’ye Kadar Sınırsız & Taahhütsüz — TurkNet Buyrun inceleyin

6 Beğeni

Evet onu anladım fakat kendisi TT Fiber altyapısından alıyor bu hızları. Asıl merak ettiğim konu oydu.

1 Beğeni

Fiyat olarak TurkNet tabii ki daha iyi o konuda asla kıyaslayamam. Merak ettiğim TT Fiber altyapısından bu hızlar alınabiliyor muydu onu sorgulamıştım sadece. Bu paketleri kendi altyapısında veriyormuş sanırım. Mert Kuşkapan TT Fiber altyapısında bu hızları nasıl aldı onu merak ettim sadece.

1 Beğeni

sponsorludur muhtemelen normal müşteriler alamıyor o hızı

1 Beğeni

Evet fiber çektirdiği videoda aslında TT nin çektiğini söylemişti. Fiber için müteahhit ile sorun yaşayıp kendi cebinden ödemişti kazım vs masraflarını hatırladım. Hatta comnetden alacağı zaman 2. bir başvuruda TT veremeyiz zaten hizmet alıyor diye vermemiş sonra 4 port ONT cihazı yollamışlardı. Emin değilim belki comnet özel birşey yapmıştır. Mert Kuşkapan ComNet’in reklam yüzü gibi geldi bana.

1 Beğeni

Fiber hatlar zamansal olarak internet hızı düşüklüğü olur.
Akşamları bölgede internet kullanımı yoğun olursa internet yavaşlar.

Yeni fiyatları duydunuz mu?
1Gbit 99.90₺

3 Beğeni

Eğer gigafiberi dedikleri gibi yaygınlaştırırlarsa kesinlikle rakipsiz. Mahalleme gelse kapı kapı dolaşıp ben tanıtırım insanlara türkneti.

2 Beğeni