TT Fiber Altyapısı Geldi Ama Hala adsl Hizmet Alıyorum

Merhaba ben TurkNet adsl kullanıcısıyım ve internetimden hiç memnun değilim, yavaş ve ping olması sebebi ile. Ama yaklaık 2 hafta önce binamıza Fiber altyapı geldi, ve Altyapı aktifleştirildi TurkNet’in sitesinden sorguladığımda fiber 100 paketi(Ekran Görüntüsü Ekledim)
fibersorgu
alabileceğim yazıyordu neredeyse 2 hafta önce destek kaydı açarak fibere geçmek istediğimi belirttim. Ve bana ekiplere iletildiğini söylediler sonra destek kaydı kapandı bende 1 hafta kadar bekledikten sonra destek kaydı açarak durumun ne olduğunu sordum beni aradılar ve ‘Fiber Altyapının Bizim Ekranımızada düşmesi gerek türktelekom yakında bizim ekranımızada açar’ dendi 1 hafta daha oldu ama hala bekliyorum hiçbir gelişme yok. Bu süreç neden bu kadar uzadı zaten sistemde altyapı sorgulayınca fiberim olduğu belli daha ne kadar bekleyeceğim ?

Hocam bina olarak siz mi başvuru yaptınız fiber için yoksa onlar kendi mi getirdi?

Türktelekom kendi getirdi ben başvuruda bulunmadım fiber için.

Ne kadar güzel, 10 yıldır bizede uğrasalarmış keşke :laughing:

1 Beğeni

Merhaba konu hakkında bilginiz varmı forumda 2 kere açtım kimse cevap vermiyorda

Konuyu incelenmesi adına arka planda ilgili birime iletiyorum en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Merhaba Teşekkür ederim cevabınız için 3 haftadır bekliyoruz bu yüzden forumda sormak istemiştim bende, İyi Günler Dilerim.

TT Fiber altyapıda Türk Telekom tarafından belirli bir sürenin ardından diğer servis sağlayıcılara sistem açılabiliyor bundan dolayı gecikme yaşanmış olabilir. Rica ederim, iyi günler dilerim :slightly_smiling_face:

Merhaba @klevtv, müşteri numaranızı benimle özel mesaj üzerinden paylaşırsanız size bu konuda elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya ve kısa süre içerisinde fiber hizmetini aktif hale getirmemizde destek olabilirim.

2 Beğeni