Tt dan turknete geçiş problemler silsilesi

TurkNet kendini geliştiriyor ama taşımada çok sorun yaşadım bu defa. Ben referans olarak Ankara’daki arabamın sabit hattını ve interneti taşımak istedik. İlk ben başvururken telefon numarasını yanlış girmişim. Destek kaydı ile düzelttik. Destek kaydında evrakları mng kargoya vermemiz isteniyor. Ama Ankara için galiba ekip oluşmuş. Onlarda arayıp biz alacağız diyor. Birde ana sayfadaki evrakları indir linki çalışmıyor. Kaç defa destek kaydına maile düzeltilmiş formları istememe rağmen gönderilmedi. Sonra biri akrabayı aramış. Siz baştan başvurmalısıınız demiş. Telefondan eski başvuruyu iptal edip yeniden başvuru alınmış. Türkneten biri yine arayıp evrak hazırsa alalım demiş. Müşteri hizmetleride evrağı kargoya verilecek dendiğinden kargoya verildi. Şimdide şubede kotaya takılmış. Bu arada tt’da sözleşme süreside geçti. Akraba vazgeçelim TT ile sözleşme yapacağım diyor. Yeni müşteriden en azından bu tür sıkıntılar olmamalı. Bir an önce e devlet üzerinden nasıl abonelik iptal oluyorsa abonelik te hızlı şekilde başlatılabilmeli. Online işlemlerde "belge indir’ linki düzeltilmeli. Müşteri ikilemde bırakılmamalı. Ben bir kaç gün daha bekleyelim dedim. Eğer hızlandırmanın yolu varsa yardımcı olursa iyi olur.

1 Beğeni

Belgeler 31 ulaşacak demesine rağmen bugün ulaşmış.

Teslim Alan : S* W* C**. Evrakların bugün işleme konma ihtimali var mı?

Merhabalar, bana özel mesaj üzerinden ulaşabilirs misiniz? Ben size tüm süreçlerde elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.

1 Beğeni

Merhabalar, sizinle birlikte tüm işlemlerinizi detaylı bir şekilde takip ediyorum. Gün içerisinde arkadaşlarım sizi arayarak bilgi verdiler. Buradan da yazayım;

“Sizi internet ve telefon belgeniz okunaksız olduğu için işlemem alamadığımızı iletmek adına aradım, görüştük. Belgelerinizi Mng kargo ile tekrar gönderebilir, ya da dilerseniz adresinize kurye gönderebileceğimizi ilettim. Sizde adresten kurye ile alınmasını talep ettiniz. Ekiplere bilgi verdim. En kısa süre içinde randevu için sizi arayacaklar.”

1 Beğeni

Üstat nasıl yapsak. Sözleşme bitti. Turktelekomdan dondursam sorun olur mu? Erken taşımak lazımmış. Kurye ekibimiz bugün çalışıyor mu?

Dondurulmuş hat churn yapılmaz diye biliyorum.