Tt altyapısında 200 500 1000 paket

TurkNet 'te tt fiber altyapısında 200-500-1000 lik paketler ne zaman gelecek

1 Beğeni

Bende twitterdan böyle bir şey görmüştüm umarım gerçektir rez

1 Beğeni

gerçek btk nın sitesinde port ücretlerini yayınladığı belgede vardı birde comnet paketleride açıklamış

Fiyatlar tuzlu biraz ama yeni paketler hoş :d

Bu paketler daha BTK onayı bekliyormuş. Neredeyse 1 yıldır bekliyorlar orası ayrı konu ama neyse… Muhtemelen TurkNet BTK onayından önce bir şey yapmak istemiyordur.

1 Beğeni

Onay beklemiyor 1 haziranda kullanıma açıldı tbtnet 1 gigabit veriyor şuan kullananlar var ayda 799.90 tl.

1 Beğeni

Bir ISS ile görüşmüştüm bana onay beklediğini söylemişti. 799 tl ye hangi iss veriyor?

Onay beklenmiyor netspeed 200’lük paketinin satışına başladı. Haziran ayından itibaren de Turk Telekom 100 mbps üstü paketlerin satışına izin verdi. TurkNet’in keyfini bekliyoruz satışa sunmaları için :slightly_smiling_face: paketlerin haziran ayında satışa sunulacağı 2 aydır biliniyor ama sözde 2 aydır hiçbir planlama yapılmamış TurkNet’in paylaştığı bilgilere göre daha yol haritası bile çizilmemiş :slightly_smiling_face:

Yani hiç kimse bilmiyor burdaki yöneticilerdemi bilmiyor ne kadar saçma

Biliniyor ama şirket politikası nedeniyle paylaşılmıyor olabilir mi?

Arkadaşlar BTK Sözleşmeyi yayınladı mert kuşkapan’dan izleyebilirsiniz 1000 MBPS İNTERNET BAĞLATTIM! TÜRK TELEKOM VANALARI AÇTI! - YouTube

Olabilir de şeffaf bir şirketti TurkNet ne biliyim :grin:

1 Beğeni

Devir ekonomi devri :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: bu sıralar yanlış atılacak 1 cm lik adım büyük bir hataya dönüşebilir

İnsanlar çıldırdı 200-500 hıza TurkNet güvencesiyle geçmek istiyor :joy:. Açıkcası geçiş yapmaya niyetim yok başka operatöre hizmetten memnunum ama comnet tbt netspeed gibi daha kötü operatörlerin müşterileri geçmişken bu hızlara bizde geçelim istiyoruz. En azından yaklaşık bir tarih paylaşmak iyi olurdu.

2 Beğeni

Ulusal altyapı sağlayıcısı TurkNet in yüksek hız liderliğine göz dikmek yerine hâlâ bakır altyapı üzerinden ADSL hızları almak zorunda kalan yüzbinler için altyapı çalışmaları yapsın. Kısa vadede insanlardan ne kadar para koparırım derdine düşmüş durumdalar. Fiber altyapı üzerinden hizmet alanların tamamı tutup 200 - 500 mbps hız talep ettiği zaman sorunlar baş göstermeyecek mi? Bu yatırımın yapıldığını düşünmüyorum açıkçası :man_shrugging:

Süreç netleştiğinde konu tartışmaya tekrar açılacaktır.