Tt alt yapısı yok

Şimdi aradım sorgulama yaptım netspeed tt alt yapı sı yok başka kullandığın iss varmı dedi dedim nasıl oluyor onlar kendi alt yapısından veriyorlar dedi e aklım karıştı benim yapaydı hata aldığını söylediniz tt önce yapıp sonra yapa yapıcaz dediniz tt nasıl açıcaksınız alt yapı yok diyor

demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Eğer Netspeed Türktelekom Altyapısı yok evinizde diyor ve TurkNet size hizmet verebiliyorsa siz şuan yapa altyapısından bağlanıyorsunuz. o türknetin kendi altyapısı

Diyorum ki tt alt yapısı olmadan TurkNet bana nasıl tt alt yapısından 16mbps vae bapkatıcak evet normalde yapa sonradan yapa ya geçicem o kolay dediler müşteri hizmetleri

TurkNet sana alabilirsin diyorsa bunu Telekom servis verilebilirlik ekranından bakarak söylüyordur. Portların anlık olarak olup olmama durumundan dolayı da olabilir.

1 Beğeni

Port sorunum var zaten sözde çözülmesini bekliyorum

Eğer port yoksa alt yapı gözükmeyebilir o yüzdendir büyük ihtimalle

Port sorununuz varsa altyapı YOK olarak görünebilir bazı altyapı sorgu sistemlerinde.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.