Tplink archive c5 v modem arayüz günceleme destek verilmiyor

2019da aldığımız bu modem 2022 de üçte defa arızalanıp ekipler müdahale etti. Aynı yazılım halen yüklü 2019 bir tık değişim olmaz mı arayüz halen aynı ip v6 menüsü bile yoktur. tplink yazılım konusunda türk telekoma yönlendiriyor onlarda halletmiyor yazılımı nedir bu fiber modemden çektiğim türk telekomdan TurkNet 'e geçtim konu aynı. ipv6 TurkNet açtı türk telekom bir müdahale yapmıyor yeter artık bıktım kim sorunlu hatam varsa afeddin.

Merhaba

Bazı cihazlar TP link türkiye tarafından yazılım konusunda destek vermiyor. Turk telekom için özel üretilmiş ve Turk Telekom isteğinde böyle üretilmiş.
Burdaki makalede yazıyor.

Özel üretilmiş cihazlar için telefon numarası ve mail adresi mevcut ordan öğrenebilirsiniz.

Bİlgi :
Kendiniz alabiliyorsanız güzel bir cihaz ve ipv6 çalışan bir cihaz için önereceğim : TP link c80 bütün sıkıntılarınızı gideren bir cihaz ipv6 kurulumu hiç bir ip adresi yazmadan direk açılıyor.
Router cihazı c5v rootlu erişimle ipv6 deneyen oldu olumsuz sonuç aldılar. Cihaz değişimi istediğinizde ZTE 298A olarak istemeniz daha iyi olur wifi sıkıntı çekmezsiniz ama yine ipv6 olumsuz sonuç alırsınız.

1 Beğeni

Bende ücretsiz başka cihaz talep etmeye calışsam bana fiber modem getirirler mi benim modemden başka modem vermiyorlarmış @CK_LasT

Merhaba

Türk Telekomun elinde ne varsa onu veriyorlardır. Bir talep edin ZTE router talep ediyorum diye şansına belki Türk Telekom’da varsa artık verirler. Türk Telekom alt yapısında olduğunuz için Türk Telekom değişim yapıyor.

2 Beğeni

Vallahi Türk Telekom dan TurkNet 'e geçtikten sonra bakalım kolay olacak mı şansımı deneyeceğim ondan sonra bilgilendiririm seni fiber modem başka verirse işime yaramayacaktır tahminim
@CKLasT

Modem değişim talebimi onay çıkmadı ve eski modemle devam edicem @CKLasT

1 Beğeni

Modem değişimini yapmıyorlar madem kendiniz alacaksınız.

Önerilerim :
TP link C80
TP link Ax10

1 Beğeni

Ben BTK şikayet ettim onlar uğraşsın garanti var zaten riske sokmam zaten modemi bir süre daha böyle kalsın teşekkür ederim yardımcı olduğun için @CKLasT