TpLink Archer C80 Kurulum için Yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar, bugün Tplink Archer C80 modem aldım ama kurulumunu bir türlü yapamadım. Vdsl altyapı geldi mevcut tplink td8968 modemim uygun olmadığı için bunu aldım ama bir türlü kurulumunu gerçekleştiremedim. Tether uygulamasından da denedim olmadı :pensive:

Merhaba

TP link C80 router olarak geçiyor fiber için geçerli

1 Beğeni

Merhaba @CeriLevis, kurulum işlemlerinizde forumdaşlarımız size yardımcı olurlar. Yapmanız gereken işlemler için sizi yönlendirirler ama isterseniz bu konuda modem üretici firmanızdan da yardım alabilirsiniz.

1 Beğeni

Hadi ya, bunu kullanamıyor muyum yani vdsl de? :worried:

Üzgnm kullanamazsınız.

TP link vr400 V3 kullana bilirsiniz. Aynı tarz bir modem.

1 Beğeni

Tplink müşteri hizmetlerini aradığım da telefonun ucuna çıkan arkadaş bana bu ürünü ile ilgili tplink web sitesinin chat bölümünden yardım alabilirsiniz gibi saçma bir şey söyledi. Telefondan hizmet veremiyoruz kurulum için dediler

Ben yardımcı olurum istediğini sora bilirsin. C80 fiber için kullanıyorlar veya internet olan modeme kablolu olarak bağlantı kuruyorsunuz ve internet çekmeyen yere koyuyorsunuz.

VDSL için başka versiyonlar mevcut

2 Beğeni

Şimdi ben bunu Amazondan almıştım, iade edebilirim sanırım değil mi? 600 küsür liraya almıştım, ne almamı önerirsiniz? Ona göre bir yol izleyeyim bari, iade edeyim.

1 Beğeni

Merhaba

Amazon’dan aldığınız ürün 30 gün içinde iade edebiliyorsunuz.

3 Beğeni

Bütçenize göre modem önerisi söyleye bilirim.

2 Beğeni

Şimdi iade için götürüyorum kargo firmasına. Bütçe çok fazla değil açıkcası 600-700 tl civarı. Şu an VDSL hizmeti geldi ona göre bir modem önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim :slight_smile:

Merhaba

Modemlere baktığımda yüksek performans veren modemle orta derece bi modemler arasında pek fazla fiyat aralığı yok, sıralayayım siz seçin.

TP LİNK
VR300 ver1.20 ( TT alt yapısına uyumsuz çıkabiyor.)
VR400 V3
VR600 V3
VR2100

KEENETİC
Keenetic omni dsl (5g’si yok)
Keenetic extra dsl
Keenetic hero dsl

TENDA
Tenda v12 (kullananlar var pek fazla bilmiyorum.)

3 Beğeni

Öncelikle TurkNet internet sağlayıcım ama sanırım tt alt yapısı ile hizmet veriyor şuan. Keenetic extra dsl amazon da 884 tl bu modem güzel midir? Eğer uygunsa vdsl’e bunu da sipariş verebilirim. Bazı yerler de Keenetic extra dsl vdsl için uyumlu değil gibi birşeyler okumuştum yanılmıyorsam eğer.

Merhaba

Keenetic extra dsl ve keenetic heroyla arasında az fark var ona göre seçim yapabilirsiniz. Keenetic hero bir üst modelidir. Forumda kullananlar var onlardan bilgi alabilirsiniz.

2 Beğeni

Hocam eğer ileriye dönük olsun istiyorsanız hero modelini öneririm altyapınız değişir ise fiber-gigafiber gelirse desteklemesi için

1 Beğeni

Elbette ileriye dönük çok daha iyi olur ama benim merak ettiğim şuan vdsl’de kullnabilir miyim bunu? Yine bir mağduriyet yaşamayayım :slight_smile:

https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/367177-697314/keenetic-extra-dsl_keenetic-hero-dsl/ burdan karşılaştırmasına bakabilirsiniz ben şahsen gigabit desteği olmadığı için extra dsl almamıştım tabi sizde bi farklara göz atın. Evet 2 cihazdada vdsl kullanabilirsiniz.

2 Beğeni

O zaman ben Hero sipariş ediyorum ileriye dönük olsun

1 Beğeni

Daha iyi olur diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Hocam sizlere de yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum :pray:

1 Beğeni