Tp link td-w9980 wifi kopma sorunu-modem tavsiyesi

Arkadaşlar VDSL ye geçtikten sonra wifi de sık sık kopmalar oluyor. Sorunu tam tesbit edemiyorum. Yanına ethernet kablosuyla router mi bağlamamı önerirsiniz , yoksa keentic dsl modem mi tavsiye edersiniz. Ayrıca wifi kopmalarını tesbit edebileceğim bir program varmı.

Merhaba, DSL değerlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Peki modem tavsiyesi olarak ne önerirsin?
Modem olarak keenetic markasını önerebilirim, keenetic marka modem kullanıyorum ve şahsen memnunum.

download 76 mbps, upload 8 mbps, pings 8. kullandığım modeme router bağlasam olmazmı . router ler birazdaha uygun fiyat. keenetic marka router.

İnternetinizde sık kopmaların sebebi iç tesisattan kaynaklı olabilir.

Modeminizin arayüzünden DSL değerlerinizi bizimle paylaşırsanız hat değerlerinizi yorumlayıp ona göre size daha iyi yardımcı olabiliriz.

current rate= upstreiam 8192 downstream 88058; max rate upstream 38227 downstream 91150; snr margin = upstream 28,6 downstream 9,4. türknetle görüştüm son 24 saatte hiç kopma olmamış. ben wifi kaynaklı olduğunu düşünüyorum. ama tesisatıda yenilemeyi düşünüyorum.

Hat zayıflamanızı bizimle paylaşır mısınız?

Pc için şunu önerebilirim. Programı indirdikten sonra kısa bir kayıt işlemi var. Programın içinde wifi ağlarının sağlık durumlarını bağlantı hızlarını vs. görebilir ayrıca menü üzerinden wifi izleme süre aralığını 10 dk ya kadar çıkarıp izleyebilirsiniz MetaGeek | Downloads

huawei modem güzel deniyor düşünmedim değil bu arada tplink türk telekomdan modemle verirlerse doğru düzgün destek yok modem en iyisi siz iyi bir marka bulun kendinize bol şanslar

1 Beğeni

onun tesbitinin nasıl olacağını bilmiyorum.