Herkese iyi günler, Fiber Dönüşümüm tamamlandı ve TTNet evime gelip Fiber Gateway kurulumu yaptı. Ben aslında bu videoyu https://www.youtube.com/watch?v=sHI7uinVjbI görmüş ve Tp Link EX20v AX1800 Gateway istemiştim ama hem ellerinde şuan yokmuş, hem de bu verdikleri (Huawei(OptiXstar) LG8245X6-50 AX3000) daha iyi imiş. İstersem Tp-Link olan geldiğinde değiştirebilirlermiş. Önceden bende VDSL modeme bağlı Tp-Link Archer AX50 AX3000 Router vardı. Gelen Gateway özellikleri AX50’den çok daha iyi. Çekim gücü kabaca aynı veya daha iyi. OFDMA, SmartConnect vs destekliyor. Huawei Easy Mesh desteklerken Eski AX50 Router’ım Mesh desteklemiyordu. Şuan için router ihtiyacım bile kalmadı. Sadece Huawei arayüzüne alışık olmadığım için minimal sorunlar yaşıyorum. Bu konuyu Hem TTNet’in yeni verdiği Fiber Gateway’lar hakkında bilgi almak ve elimdeki Gateway konsundan veri paylaşmak için açtım.
Buradaki sorum Tp Link EX20v AX1800 Gateway kullanan var mı? Tecrübeleri nedir? Online bilgi kısıtlı ama gördüğüm kadar ile bu da Smart Connect, OFDMA, Mu-Mimo, EasyMesh destekliyor.