Tp-Link AX23 router ile direk fiber gpondan bağlanmak

Merhaba. Evimde fiber 1000mbit turk net internet var. İnternetimle beraber bana bir tane Zyxel VMG3625 temin edildi. ancak ben performansından memnun değilim. burada bulunan yorumlara bakara bir adet tplink router aldım. Router modemden bağladığımda direk bağlanabiliyorum. bu şekilde sorun yaşamıyorum ancak forumda fiberle gelen gpon cihazından çıkan etherneti Routera bağlayarak da modem gibi direk bağlanabilindiğini okudum. bunun için bilgilerimi Mac adresini diğer modemden aldım ve Router bu bilgileri girdim. etherneti de Router bağladım ancak bir türlü bağlanamadım.

acaba Router direk pon ethernetine bağlarken yapmam gereken başka bir ayar var mı? bilgisi olan birisi cevaplarsa memnun olurum. teşekkürler.

Merhaba, Router arayüzünde PPPOE ayarlayıp. TurkNet Online İşlem Merkezi uygulamasında k.a ve şifre bilgileri yazmaktadır, o bilgileri girip kaydetmen gerekiyor. Vlad ıd bölümü bu cihazlarda ayrı bir sekmededir. Normalde 35 olarak belirtilir. Önceliği 0 kalabilir, altaki sekmeleri istediğin rakamı verebilirsin yazmayınca kaydetmiyor.

1 Beğeni