Tp link archer vx1800v

Tp link archer vx1800v modem router aldım. Modemi eski modem yerine kurmak istiyorum bütün ayarlamaları yapmama rağmen internete erişemiyorum. Aynı modeme TP link archer 60 router kablolu olarak bağlı ve herhangi bir sorunu yok çalışıyor. Ama bu modem asla çalışmadı
Kullanıcı ayarları, DNS ayarları, şifre ayarları, ıp ayarları aklınıza ne gelirse hepsini denedim nafile. Sizce modem sorunlu mu yoksa internet servis sağlayıcı tarafından bir kısıtlama falan mı var

Merhaba, Kaç konuda bu modemle ilgili bilgi yazsam okumadan modem satın alıyorlar bu modemin sorunları var.

1 Beğeni

Valla haklısınız hocam buraya aldıktan sonra baktım ürünün satış sayfasında da benzer şikayet vardı bi ihtimal dedik ama olmadı. F/P olarak çok sevdiğim bir modem ama kronik sorunlu.
Peki alternatif olarak önerebileceğiniz bir modem varmıdır max 2.5k fiyata kronik sorunsuz çekim mesafesi ön planda olan

TP link VR2100
Keenetic KN-2112 biraz daha açık kaynak sunuyor dicem ama çok fiyatı yükselmiş aynı fiyatta satılıyorlardı.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.

Eyw hocam sağolun