TP-Link Archer VR1200 Gigabit Internet gelmiyor!

Selamlar,

Bugün sonunda Gigabit internetim bağlandı. SmartFi adında bir hizmet varlığından söz ediliyor ama bana hiçbir faydası olmadığına emin olduğum için iptal ettireceğim bu hizmeti istemiyorum.

İkinci olarak da şöyle bir sorum var, ben bu arkadaşın getirdiği modemi çıkarıp TP-Link Archer VR1200’ü bağladığımda internet yok diyor. Sebebi ne olabilir?

Getirdikleri modemden ethernet kablosuyla Archer VR1200’e bağladığımda ise sorunsuz şekilde çalışıyor. Acaba sebebi nedir? Direkt bu router’a giden kabloyu takıp internet testi yapamıyorum. Ha bu getirdikleri modemle de wireless olarak şöyle bir hız aldım testte o ayrı konu ama merak ediyorum çok güven vermedi bu modem bana açıkçası.

Merhaba,
Tp link kurarken
Pppoe
Kullanıcı adı
Şifresi
Vlad ıd : 35
Bu şekilde yaptığınızda router internete çıkması gerekiyor.

1 Beğeni

Teşekkür ederim deneyip haber vereceğim. Bu kullanıcı adı ve şifresi online işlem merkezinde yazanlardır herhalde diye düşünüyorum.

Bir de anlamadığım şey şu bana veirlen modemde hiçbir yerde şifre ya da kullanıcı adı girilecek bir yer bulamadım ama çalışıyor alet. Özellikle ona baktım acaba bir ayar mı yapmam gerekiyor diye de. Eğer dediğiniz şekilde çalışırsa iki router’ın yerini değiştirmek istiyorum çünkü salonda daha çok ihtiyaç var ethernet portuna TV falan yüzünden.

@tnetwork @moderators

Tp link bağlaya bildin mi