Tp link archer c5v ıpv6 aktifleştirme

ıpv6 nasıl aktif ede bilirim

Merhaba

Türk Telekom fiber alt yapısında verilen routerlar C5V ipv6 çalışmıyor, ZTE router root erişimi yapıldığında ipv6 çıkışı alınıyor.

Rootla açılıyor ip de alıyor ama internete çıkmıyor. Dün telekomu aradım tplinke yönlendiriyor onlarda telekoma kısır döngü :slight_smile: Ayarlar merak eden varsa ss atıyorum.





1 Beğeni

sende en azından ipv6 menüleri var bende o da yok aynı modem hesapta TurkNet ipv6 mı aktif etmiş

1 Beğeni

Ben de kullandım bu modeli ıp v6 özeliği varmı yok mu bilmiyorum kutusunda yazsa bile türk Telekom modemi olduğu için müdahale etmezler

Root hesabıyla giriş yapınca açılıyor o menüler normal girişte görünmüyor. Rootun da faydası yok gördüğün gibi çalışmıyor ip alsa da internete çıkmıyor, güncelleme falanda gelmiyor, kimse de destek vermiyor ne ttnet ne tplink birbirlerine paslıyolar.

root hesabına nasıl giriliyor peki ayrıca girmek gerekli mi

root nasıl giriş yapaçam

Türk Telekom TP-Link VR1200 Fiber ve AC1200 DSL Modemlerde Root Kullanıcısını Etkinleştirme - YouTube Buyurun bende buradan bakarak yaptım kolay bir işlem ama cihaz garanti dışı kalır diyorlar, mesuliyet size ait. Bence gerek yok yapmanıza çalışmıyor çünkü ipv6 bu modemin yazılımından kaynaklı keenetic’de sorunsuz kullanıyordum. Güncellemeyle çözerler de kimse destek vermiyor.