Teşekkürler TURKNET

Merhabalar,

Yaklaşık 1 yıldır TurkNet kullanıyorum, VAE altyapısındayım. Zaman zaman hızda dalgalanmalar olsa da genel olarak çok memnunum. Hep şikayet paylaşılmış, ben de şu ana kadarki en yüksek hıza ulaştım ve paylaşmak istedim.

Daha önce başka bir sağlayıcının 64 mbps’lik tarifesini kullanırken hızımı bir süre sonra düşürüp max 40 mbps’e limitlendirmişlerdi. BTK’ya kadar şikayet etmeme rağmen altyapımın bu kadar desteklediğini söylemişlerdi. TurkNet’e geçişimle birlikte yüksek hıza ve internet performansına ulaştım.

Uygun fiyatınız, yarattığınız rekabet ortamı ve sayenizde ulaşılan bu hızlar için teşekkür etmek istedim.
Umarım daha çok kullanıcı bu hızlara ulaşır.

4 Beğeni

yakın zamanda aynı postu atmak için sabırsızlanıyorum :smiley: ama daha VAEye geçişimi sağlamadılar.

1 Beğeni

Keyifli kullanımlar dileriz :upside_down_face:

1 Beğeni

Benim 40 mbps sınırı sonsuza kadar çözümlemek üzere kapandı. Bundan eminim. Sağlık olsun

Ben de teşekkür ederim TurkNet’e. Ülkemizin TurkNet gibi yenilikçi ve müşteri dostu şirketlere ihtiyacı var.

3 Beğeni

Keyifli kullanımlar dilerim. Teşekkürünüz için de tüm ekip arkadaşlarım adına ben de size teşekkür ederim.

1 Beğeni

TurkNet gerçekten de diğer İSS içinde bir numara. Tek dezavantajı ise bir sorun halinde TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden çözmemiz. Canlı destek hizmetinin olmayışı eksi. Ama bu eksi sayesinde ucuz ve kaliteli hizmet sağlıyorlar. Canlı destek demek ekstra maliyet demek. Bu da fiyat artışı demektir. :wink:

3 Beğeni

7/24 canlı müşteri hizmetleri denildiğinde aklıma hep bu izlediğim video geliyor https://photos.app.goo.gl/GLNTySHLXctp4btT7

2 Beğeni

Harika bir müşteri hizmetleri detayı olmuş cicoş. :joy:

1 Beğeni