Tenda V300 Modem İPv6 Sorunu

Merhaba arkadaşlar Tenda v300 modemim var Türkneten destek kaydı oluşturup ipv6 istedim beni arayıp etkinleştirdiklerini söylediler ardından bende kontrol ettim ipv6 atanmışmı diye atanmamıştı aklıma modemden ayarını kontrol etmek geldi fakat ipv6 ile ilgili en ufak bir ayar bulamadım ve üretici frimayı aradım sorunu söyledim modem otomatik ipv6 algılıyor dediler siz Türkneti tekrardan arayın ipv6 aktifleştirmemişlerdir dediler bende TurkNet 'e tekraradan ulaştım durumu anlattım üretici frima modemlerinde otomatik var ipv6 aktifleştirdiniz mi dedim evet dediler ve ardından konuşmamızda bizden taraf hiçbir problem yokta dedi ve bunda ısrar etti bende telefonu kapadım tekrardan Tendayı aradım onlarda modemlerinden dolayı bir problem olmadığını ipv6 atandığı takdirde modemin otomatik algılayacağını söylediler başka bir modemle denememi söylediler fakat elimde başka modemde yok sonuç olarak mağdur olan ben oldum halen bu durumu çözebilmiş değilim modem en son sürümdeydi onuda kontrol ettim bu arada tüm ayarlarını kurcalarım bu tür bir ayarda yok ne yapacağım bilmiyorum

Kullanma kılavuzunun 49. sayfasında (PDF de 59. sayfa) görülen ayar bölümü sizde yok mu?

Selamlar @NUKE, kontrol sağladığımda IPV6’nın sistem üzerinden tanımlandığını görüyorum. Bizim tarafımız ile alakalı bir sorun bulunmuyor.

PDF.js viewer kullandığım modeminki bu 79 sayfa ama ipv6 ayar kısmı yok

yok hocam arayüzüm böyle değil

O halde cihazınız IPv6 desteklemiyor.

konuştum tenda ile destekliyor dedi zaten bu cihaz için yayınlanan klavuzdada var ayarıda tenda teknik destek sağlayacaktı 2 gündür aramadılar

Benim bildiğim tabi bu modemi hiç kullanmadım. Sanırım yeni yazılımı yükleyince açılıyor diye görmüştüm ama uzun süre önceydi.

Umarım senin cihaz v3 dür

evet v3 fakat iki frimware yayınlanmış ikiside aynı ikisinide indirip denedim yinede mevcut yüklü olan frimwarede bu

1 Beğeni

Alperen Bey rica edersem bana da yardımcı olur musunuz? İpv6 hizmetini kullanmak istediğim halde destek ipv6 tanımlamayacağını söylüyor.Bu konu da yardımcı olur musunuz?

Selamlar @Hicwell, IPV6 hizmetiniz aktif edildi.