Telekomdan türknete Tahaddütümün son tarihine göre geçiş işleminde herhangi bir ücret ödeyecekmiyim?

Merhaba Dostlar ben 25 mayısta TTnet ten TurkNet’ e churn geçiş yaptım 27 mayısta TurkNet telefona kullanıcı adı şifre gönderdi onları modemin arayüzüne girdim TurkNet’ in internetini kullanmaya başladım benim tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim soru benim TTnet taahhüt üm 1 haziranda bitiyor ben herhangi bir ücret falan ödeyecekmiyim bunu nerden sorgulayabilirim acaba e-devletten mi ? eğer borç çıkarsa kaç para çıkar

Hayır hiçbir ücret ödemeyeceksiniz çünki sadece tahaddüttün son kullanıma doğru ceza bedelini 480 tlye kadar TurkNet karşılıyor bunda 200de olur 100 tlde bunu faturandan düşecek hiçbir ücret ödemeyeceksiniz telekoma ama yine başlıkta belirttiğiniz gibi e devletten telekomdan fatura sorgulamadan bakabilirsiniz

1 Beğeni

cevap için sağol hocam e-devletten borç sorgulama yaptığımda 132.60 TL borç çıkmış nasıl bir yol izleyeceğiz şimdi ödemeyecekmiyiz dediğin gibi yoksa ödeyip fatura falan mı göndereceğiz TurkNet’e @alperenatici cevaplayabilirsen sevinirim hocam teşekkürler.

Merhabalar, çıkan faturayı ödüyorsunuz. Online İşlemler - TurkNet < Belge yükleme ekranından “Fesih Faturası” bölümünden fesih faturanızı yüklerseniz ilgili tutar 6 aylık periyotta faturanıza indirim olarak yansıtılır.

2 Beğeni

Adınıza kesilmiş bir fatura varsa ve bu normal tarifenizin ücreti ise. Yani Mayıs internet kullanım ücreti ise bunu ödemeniz gerekiyor. Ama cayma bedeli ile ilgili bir kalem varsa fatura detaylarında yine faturayı ödeyip faturanın aslını TurkNet online işlem merkezi üzerinden fatura adımından kayıt açarak iletmeniz gerekiyor. Bu işlem sonucunda cayma bedeli indirimi Uygun görünür ise faturanıza indirim olarak yansıtılacaktır

1 Beğeni

@alperenatici teşekkür ederim hocam cevap için ödeyip dediğinizi yapacağım

@ModeratriX 27 mayısa kadar kullandım hocam TTNet i 27 mayıstan sonra TurkNet’e geçiş yaptım onun faturasını çıkarmışlar 132.60 TL :slight_smile: uygun görülürse ne hocam ttnetten , TurkNet’e geçtim işte neyini uygun görmeyecekler anlamadım 480 tl ye kadar karşılarız diyor zaten TurkNet :slight_smile:

Eğer faturanın içinde cayma bedeli indirimi varsa diye belirttim. Yani TurkNet sizin Mayıs faturanızın tamamını ödemeyecek. TT de ki paket ücreti dışında kalan miktar kontrol edilir ve cayma bedeli veya indirimsiz paket ücreti olarak yansıtıldı ise onu ödeyecektir.

1 Beğeni

Detaylı bilgilendirme için sağol

Evet yapmanız gereken aynen o. Faturanızı TT ye ödeyip faturanın aslını @alperenatici nin dediği şekilde yüklemeniz yeterli olacaktır. Hayırlı olsun hizmetiniz. :tada:

2 Beğeni

@alperenatici
ikinize de cevaplarınız için tekrardan çok teşekkür ederim ödediğim faturayı Belge yükleme ekranından yükledim TurkNet desteğe söylememe gerek var mı ? bu sorumada cevap verdikten sonra bu konuyu çözümlenmiş konular arasına alabilirsiniz.

Rica ederim sonrada ödeyebilirsin farketmez ama yeni abonelik aldıysan kurulum ücreti vereceksin geçiş yapsaydın TurkNet onu karşılayabilirdi zaten

Ek bir işlem yapmanıza gerek yok.

1 Beğeni