Telekom İptal Hk

Merhabalar, bir arkadaşım Türk Telekom’a internet başvurusunda bulunmuş. Evrakları v.s her şeyi imzalamışlar. 2 gündür kuruluma geleceğiz deyip gelmemişler. 3.gün olacak (Cumartesi) yani bugün geleceklerini söylemişler. Ben bu arkadaşımı TurkNet aboneliği başlattırmak istiyorum. Telekom 24 mbit veriyorlar ADSL olarak. VDSL alt yapı var fakat port yok. Hiç çoktan aynı fiyat TurkNet’ten faydalansın istedim. 1 ay bedavası olacak. Ayrıca ara ara kontrol ederiz, boş VDSL port olduğu zaman ise de VDSL’e geçişini isteriz.

Şimdi sormak istediğim asıl konu hiç bir kurulum yapılmadan vazgeçtirirsek cayma bedeli yansıtırlar mı? Cayma bedeli olmadan nasıl bir yol izlemeliyiz? Evraklar v.s her şey imzalanmış. Telekom’a abone olunmasını istemiyoruz.

Selam, net bir şey söyleyemem özellikle evraklar gerekli prosedür onaylanmışsa TAAHHÜT bedeli ödeyebilirsiniz ama Belgeler işleme konulmamış olabilir, bilemeyiz. TT müdürlüğüne bir müracaat edin ve şunu söyleyin “Kuruluma ekipler gelmediği ve süreç içerisinde hiç bir Temsilcinin benimle muhattap olmadığı için mağdur durumuna düşürüldüm, abonelik sözleşmesinin TAAHHÜT yansıtılmadan fesih işlemini talep ediyorum” diye belirtin.

İlk ay için bir ücret çıkacağını sanmam en azından mobilde böyle internet içinde aynı durum olacağını düşünüyorum. Arayıp bilgi almadan işlem yapmayın tabii. Eğer fiyat biçtikleri bir hizmet varsa bedelini alabilirler