Telekom gpon başvuru hakkında

Merhaba telekomu aradım binaya gpon fiber başvurusu için TurkNet 'e yapacaksınız başvuruyu onlar bize iletecek dedi bu işin aslı nedir? Ben bir ara TurkNet 'e bunu sormuştum imza toplayıp telekoma gidin demişti telekom size yanlış bilgi vermişler diyor nedir bunun aslı?

Merhaba, bu işlemi gerçeklişterecek ve yetkili olan yerleşik operatördür. (Türktelekom)

Durum bu TurkNet 'e söyleceksiniz kontrolü yapıp bize talep açacak dediler. Bende alt yapı sizin dedim ısrarla aynı şeyi söyledi 2 defa denedik aynı şeyi diyolar size yanlış bilgi vermişler dediler.

Çeşitli işlemler de mesela kullanıcı altyapısın da arıza olduğu veya düşündüğü zaman TurkNet’e kayıt açıp Telekoma bildirir TurkNet fakat Fiber Gpon altyapı TurkNet’ten bağımsız ve Telekom kuruyor yani burada TurkNet’in bildirmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. TurkNet’in altyapısı olan GigaFiber başvurusunda da bu durum TurkNet’e bildirirsin. Normal Fiber de hangi operatöre başvurduysanız (Superonline, Vodafone, Türktelekom) onların ilgileneceği bir durum.

Yasakların bitmesini bekliyeceğiz anlaşılan müdürlüğe gidip sormak için. Telekom harici Uşak’ta fiber alt yapı yok bildiğim kadarıyla.

1 Beğeni