Geçen hafta internet dağıtan ana kutuda çalışma yaptılar çalışma sonrasında internetim gelmedi ve arıza kaydı oluşturdum sonrasında bina ve ana kutu kontrol edildi sorun sizin iç hattınızda dendi ben kesinlikle iç hattımda problem olduğunu düşünmüyorum kendim bunun testini nasıl yapabilirim.
Vdsl ise altta ankastrede evinize giden kabloya modemi takarak deneyebilirsiniz…
Selamlar @bilal2498, sizi tekrar forumda görmek güzel Yerinde destek hizmeti alarak iç tesisatınızı kontrol ettirebilirsiniz. Müdahaleler sonrasında sorun çözülmez ise ekipler ücret almıyor. Ya da bir elektrikçi yardımıyla süreci yönetebilirsiniz
Teşekkürler Cat6 kablo aldım tekrar binanın içinden hat çekeceğim eğer sorun devam ederse türknetle bozuşacağım.
Ankastre kutusunda kim işlem yaptı ise bence onlar ile bozuşun umarım probleminiz kısa sürede çözülür
İnşallah.
Tahmin ettiğim gibi sıfır hat çektim sonuç sıfır zaten ben yokken sen kontrol etsen ne etmeden ne habersiz saçma sapan iş yapıyorlar boşuna kablo parası ve 1haftadan fazla internetsiz kalmamda cabası.
Kabloyu yanlış yere bağladılarsa
Muhtemelen öyle.
Probleminizi tüm detaylarıyla ilgili birime aktardım. Süreç tamamlandığında fatura destek kaydı oluşturursanız kullanamadığınız günlerin tutarı faturanıza indirim olarak yansıtılır
Teşekkür ederim.
Hattı bşrdaha kontrol ettim modemi sıfırlamıştım şimdi arada dsl ışığı yanıyor ama sık değil nadir kullanıcı adı şifre ile kurulum yaptım ama internete bağlnamadım başka yapmam gereken birşey var mı?
TurkNet saha ekipleri kaça kadar çalışıyor bugün randevum vardı arayan bile olmadı.
Kimse kusura bakmasında 17 gündür internetim yok ve bugün randevu vardı randevu günü bile gelmediler bu kadar rezalet bir firma ömrümde görmedim. İnternetimi bir günde hallettiler 17 günde çözemiyorlar utanmasalar 1 ay böyle devam edecekler. İnsanda sabır bırakmadılar cidden!!!
Merhaba, @bilal2498
sorununuzu arka planda ilgili birime tekrardan ileteceğim.
TT ekibi gelip bakacak bina içi kutudan sinyal gelmiyor ama ben burda TurkNet 'e yine kızıyorum kardeşim ankastreden bina içine bakıldı deniyor yalan mesela o zaman baktık deme zaman kaybından başka birşey değil kendim kablo çekmemde cabası oldu ama ona üzülmüyorum sıfır temiz bir hat çektim.
Benim kullanmadığım günleri telafi etsinler işimi çözsünler tamam.
Sorununuz çözüldükten sonra online işlem merkezi üzerinden Fatura adımından kayıt açarsanız kullanmadığınız günler için fatura indirimi talep edebilirsiniz.
Şuan için internetim geldi fakat hızım düşmüş ve ping yükselmiş gözüküyor.
Merhaba, @bilal2498 snr yüksek istersen destek kaydı açarak hat değerlerinizi kontrol etsinler.