O kadar dememe rağmen kurulm yapmayı bilmiyorum diye siz yapın dediniz ve ben kurulum yaparken hatalı birseyler yaptım muhtemelen evde telefonlar wifi baglanabiliyorken laptop bağlanmıyor ve benim işlerim laptopta
Lütfen yardımcı olur musunuz kendi başıma yapamıyorum
Bilgisayarınızı ethernet ile bağlayıp yeniden dener misiniz?
Bana detaylı anlatarak yardımcı olabilir misiniz hiçbir bilgim yok çünkü internet konusunda
Ethernet kablom yok maalesef
Modem kutusundan 1 adet Ethernet kablosu çıkar bu şekilde
Modemin arkasında bu kabloyu takabileceğiniz portlar bulunur bir ucunu modeme diğer ucunu bilgisayarınızda bulunan ethernet girişine takarsanız kablolu bağlantı sağlarsınız.
TurkNet’ ten öncesinde başka operatörden internet hizmeti alıyor muydunuz?
Modem kurulumunu nasıl yaptınız?
Modem arayüzünde bulunan Wifi ayarları sayfasını paylaşır mısınız? Şifreleme türünden dolayı bağlanmıyor olabilir.
Güvenlik Modu WPA2-PSK yazan yerde varsa yalnızca WPA olarak işaretleyin bir de öyle deneyin.
LAPTOP-2BAA85VB cihazı seçiliyken yukarıdan laptop ikonunu seçip aktif butonuna basınız.
Bilgisayarınızda bulunan windows butonuna basarak cmd yazıp komut istemcisini açınız. Açılan pencereye ipconfig -all komutunu yazıp Enter butonuna basın Ethernet adapter Ethernet bölümünde bulunan Physical Adress yanında bulunan numarayı yazar mısınız?
Silin bu fotoğraf hemen
Oradaki pppoe id şifre size özel.
Ve temsilci den pppoe id şifrenizin değiştirilmesini isteyin…
Bu pppoe id şifre ile biri bağlanıp, herhangi bir suça karışırsa sizin başınız yanar
Dene bakayım girebiliyor musunuz? Kullanıcı adı ve şifre hatta tanimlidir.
Neden giremeyim ?
port - pppoe kontrolü yapılmıyor ki.
Daha öne kaç farklı arkadaşımın pppoe sini alıp bağlandım…
Öncelikle laptoptaki wifiden ağı unut de şifreyi tekrar gir. Düzelmezse modemi tekrar kur kurulumda TurkNet kullanıcı adını şifreni birde wifi ismi ve şifreni ayarlıyacaksın çok basit geri kalan adımları ilerle demen yeterli genelde başka bir ayara gerek olmaz. Modemin modeli bu sanırım buradan izleyip yapabilirsin. ZYXEL - VMG1312-T20B MODEM KURULUMU 2020 - YouTube
İnternet bağdaştırıcısından wifi yazılımını sildim Bu sorunun, bu post ile ilgisi var mı?