Telefonda bağlantı sorunu

telefonda interneti sağlıklı bir şekilde kullanamıyorum hiç birşeyi açmıyor pc dede aynı şekilde wifi olarak kullanınca aynı sorun oluyor kablolu bağlantıda sıkıntı yok ama wifide hiç bir yere giremiyorum

Merhaba @iamfish kullandığınız modemin marka modelini öğrenebilir miyim? İyi günler dilerim.

cnet CVR984RV

Selamlar @iamfish, yalnızca tek bir cihaz özelinde mi sorun yaşanıyor? Yoksa genel olarak hiçbir cihazdan WiFi bağlantısı sağlayamıyor musunuz?

bütün cihazlarda aynı normalde kablolu bağlantıda da aynı sıkıntı vardı dns yi 1.1.1.1 1.0.0.1 ayarlayınca düzelmişti

Şu anda probleminiz düzeldi mi?

hayır hala düzelmedi

Cihazınızı fabrika ayarlarına döndürdükten sonra firmware güncellemesi olup olmadığını kontrol etmenizi ve güncelleme var ise bunu yüklemenizi tavsiye ediyorum. @moderators + @tnetwork ekipleri de size yardımcı olabilir.

Cihazın DHCP dağıtımı ile ilgili sorun da olabilir. Kablolu tek bir cihaz erişim sağlıyor ise kablosuz diğer cihazlar bağlanmıyor ise bu ihtimal olabilir. @alperenatici in dediği gibi modemi fabrika ayarlarına geri döndürüp tekrar deneyin. :man_shrugging:

daha önce 2 defa denedim sorunu çözmedi birde üstüne üstlük yetmiyormuş gibi saçma bir sorun daha ortaya çıktı youtube yada herhangi bir siteye girebiliyorum ama oyunlara yada discorda falan giriş yapamıyorum modemde sorun vardır diye modem değiştirdim hala aynı ne telefonda düzgün çekiyo ne bilgisayarda kablolu bağlantı yapmadığım sürece interneti sağlıklı bir şekilde kullanamıyorum

Hat değerlerinizi buradan bizimle paylaşır mısınız? Ek olarak forum profilinize müşteri numaranızı eklemenizi rica ediyorum.