Telefonda ağ değişimi

Herkese iyi akşamlar. Xiaomi Redmi Note 8 telefonumda sürekli kendi kendine 2.4ghz ve 5ghz arasında değişim yapıyor ve geçiş yaparken bağlantım koptuğu için açıkçası kanser edici bir durum oluyor. Telefondan ayarları değişip denedim ağ ayarlarını sıfırladım fakat hala aynı bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Bende de Redmi Note 7 var. Benimde 5Ghz de telefon bir süre ekranı kapalı kalınca internet kapanıyordu ekranı açınca bağlanıyordu. Ama 2.4de böyle bir sorun yoktu kesilme olmuyordu. Sende sadece 2.4ghz deneyip belki sorunu çözebilirsin çünkü ben böyle çözdüm 5ghzde devamlı kopma oluyordu.

şuan deniyorum hocam bakalım inşallah sadece benim cihazda sorun var garip

Selam, Xiaomi cihazlarının Wi-Fi ayarlarında “Otomatik bağlantı” var devre dışı bırakın 2 kanalı da otomatik geçmez, manuel geçer. Yazılımsal bir durum da olabilir.

1 Beğeni

5ghz’yi unut seçeneğine tıkladım sadece 2.4ghzde kullanıyorum şuanlık düzeldi hocam iki ağda kayıtlı olunca otomatik olarak değişip duruyolardı 5 10 saniye gidiyodu internet.

Modeminiz de bunun ayarı da vardır, internetten bakabilirsiniz. (Sorununuz devam ederse)

tamamdır tuğra hocam teşekkürler yardımlarınız için.

Konuyu 1 gün sonra olmak üzere kapatmaya planlıyorum, bir durum olursa postunuzu tekrar açarım veya bana veya diğer mod arkadaşlara özelden yazabilirsiniz. Rica eder, keyifli kullanımlar dilerim. :new_moon_with_face:

teşekkür ederim hocam iyi akşamlar diliyorum.

1 Beğeni

24 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.