Merhabalar evimdeki telefon prizlerinden sadece 1 odadaki çalışıyor nerdeyse her odada var prizlerin arkasına kablo çekilmiş bazılarında 2 kablo var ama sinyal gelen yerdekinde 1 kablo var diğer odaya nasıl aktarabilirim sinyali @ModeratriX @Hakan.Yildirim
Şimdi mesela benim evimde 1 tane pirizin içinden tüm odalara bağlanmiş şekilde tüm pirizleri sök ve 2 kablo olanları birbirine bağla dene yani. 2. Si 1 tane buat tan dağılabilir buat ları kontrol edebilirsin.
@prizlerin içinden dağıtmamış buattanda dağıtılmamış sadece bazılarında 2 kablo var bazılarında 1 tane var @bilal5252 bizim apartman kablo kanalı var ordan bağlanmış olabilir mi?
Aşagı ankastre kutusundan hangi kabloya bağlıysa hattınız ondan sinyal gelir hepsinden sinyal gelmez
Her odaya priz bağlamak paraziti ve zayıflamayı artırabilir. Hangi odada kullanmak istiyor iseniz o odaya ana buattan tek olarak çekin derim.
ben ana buatı bulamıyorum prizlerin arkasındanda dağıtmamış @Moderatrix
Ana buat daire giriş kapısının üst kısmında da olabilir veya yine giriş kapısının apartman merdiven boşluğu tarafında da olabilir.