Telefon numarası değişikliği bölümü

Merhaba @Halilcan , iletişime geçtim :blush:

1 Beğeni

Yardımcı olurmusunuz telefon numaramı degistirdim online islemlere giris yapamiyorum

Merhaba @Ahmt , özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.

Merhaba telefon numaramı değiştirmek istiyorum, teşekkürler.

Merhabalar, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.

Merhaba numara değişikliğim oldu hattım kapalı giriş yapamıyorum yardımcı olurmusunuz?

Selamlar @cavit1, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim :pray:

Merhabalar,
Telefon numaram değişti ve bildirmeyi unuttum.
Online işlemlere giremiyorum.
Eski telefonuma mesaj yolluyor.
Yardımcı olabilir misiniz?
Saygılarımla

Merhaba, özel mesaj üzerinden T.C. kimlik numaranızın son 3 hanesi, müşteri ve güncel numaranızı yazabilirseniz yardımcı olmak isterim.

1 Beğeni

Merhabalar,
Telefon numaram değişti ve bildirmeyi unuttum.
Online işlemlere giremiyorum.
Eski telefonuma mesaj yolluyor.
Abone numaram 1503890.
Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, T.C. kimlik numaranızın son 3 hanesi ve güncel numaranızı mesajlar üzerinden yazabilir misiniz?

acil yardımcı olur musunuz

Merhaba @kaannmvp , size nasıl yardımcı olabilirim?

telefon numarası değişikliği yapmak istiyorum

T.C. kimlik numaranızın son 3 hanesi, müşteri ve güncel numaranızı mesajlar kısmından yazabilirseniz yardımcı olabilirim.

Merhaba, Mesaj yazmak yerine buraya yazarsanız veya başka konuda yardım isterseniz konu açmanız durumunda müsait olan kişi daha iyi ulaşacaklardır. Yoğunluktan dolayı aynı kişi bakmaya bilir. Sn. forum kullanıcıları

Merhaba. Müşteri numarası ve şifresini öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradım. Numarama SMS gelmedi. Operatör değişikliği yaptığım için SMS’ler düşmüyor. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba, T.C. kimlik numaranızın son 3 hanesi, müşteri ve güncel numaranızı mesajlar kısmından yazabilirseniz yardımcı olmak isterim.

Merhaba, telefon numarası değişikliği için yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, mesaj üzerinden sizinle iletişime geçtim. Oradan dönüş yapabilirseniz yardımcı olmak isterim😇