Telefon numarası değişikliği bölümü

Eski numarama erişimim yok yardımcı olabilir misiniz?

Lütfen bana da yardımcı olur musunuz? Telefon numaramı değiştim, numaram güncellenmedi. Online işlemlere giriş yapamıyorum ve faturamı ödememe rağmen internetim çalışmıyor. Abone numaram 3860336

Merhaba, TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda telefon numarası değişikliği yaptığım için TurkNet Online İşlem Merkezi içinde kayıtlı olan eski telefon numarama sms geliyor ve giriş yapamıyorum. Telefon numarası değişikliği yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Selam @Mirac23, DM üzerinden iletişime geçtim :innocent:

Merhaba @Sila , özel mesaj üzerinden iletişime geçtim :innocent:

Merhaba @SinanFen , DM üzerinden iletişime geçtim :innocent:

Merhaba, TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda telefon numarası değişikliği yaptığım için TurkNet Online İşlem Merkezi içinde kayıtlı olan eski telefon numarama sms geliyor ve giriş yapamıyorum. Telefon numarası değişikliği yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Selamlar @Sila, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim :rightwards_hand:

Online İşlemlere giriş yapamıyorum eski telefon numarama kayıtlı Lütfen yardımcı olun

@Buster Selamlar, numaranızı güncelleyebilmem için sistemde kayıtlı GSM numaranızı, güncel GSM numaranızı ve T.C kimlik numaranızın son 3 hanesini mesajlar bölümünden iletebilir misiniz?

Yardımcı olur musunuz eski telefonuma erişimim yok, kod oraya yollanıyor ve sisteme giriş yapamıyorum bu yüzden.

Merhaba telefon numarami degistirdim ve bu yuzden online islemlere giris yapamiyorum. Yardimci olurmusunuz lutfen.

Merhaba @Lukrasta @aydn, mesaj üzerinden sizinle iletişime geçtim. Oradan dönüş yapabilirseniz yardımcı olmak isterim🙏

Telefon numarası değişikliği yaptım.TurkNet uygulamasına giriş yapamıyorum doğrulama kodu eski numarama gidiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar @Altug, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim :rightwards_hand:

Benzer sorunu bende yaşamaktayım rica etsem geri dönüş sağlayabilir misiniz

Selamlar, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.

Merhaba telefon değişikliği yapmak istiyorum. Geri Dönüş yapabilirmisiniz?

Selamlar @DursunEfe, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.

1 Beğeni

Merhaba, telefon numarası değişikliği yaptığımdan ve önceki numarama erişemediğim için hesabıma giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim