Telefon numarası değişikliği bölümü

Bana da yardımcı olur musunuz. Numara değişikliği ile ilgili sorunum çözülmedi. Kiminle iletişime geçmem gerekiyor?

Alperen bey
2 gün önce özelden yazdım size durumumu. İlgilenirseniz Teşekkür ederim.

İyi akşamlar değerli moderatörler, mevcut numaramı kapattırdığım için online işlemlere giriş sağlayamıyorum, numaramı güncellememe yardımcı olursanız sevinirim, özelden alperen beye ulaşım sağladım.

telefon numarası değişikliği ile ilgili sorunum çözülmedi yeni numaram 551-8300304(eski numaram 543-8222892) T.C. Kimlik no:596…112

Rica ediyorum 1 ay oldu telefon numarası değişikliği olduğundan ötürü uygulamaya giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

numara değişikliği için mesajdan bilgileri attım yardımcı olursanız sevinirim
@alperenatici

Bende numara değiştirdim giriş yapamıyorum numaramı nasıl güncellerim yardımcı olurmusunuz

Hala sorunumun çözülmesini istiyorum bekliyorum

Merhaba, 48 saattir sorun yaşıyorum. 24 saattir sizden çözüm bekliyorum.

Hala ilgilenen yok mesaj atiyoruz cevap veren yok iletisime gectim diyorlar 1 mesaj atip birakiyorlar

Merhaba hala sorunumun cozulmesini bekliyorum

Merhaba telefon numaramız değişti, online işlemlere giriş yapamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Merhaba @MGNR , X üzerinden iletişime geçip numaranızı güncelledik.

Merhaba @Famos , özel mesaj üzerinden iletişime geçiyorum.

Bu konu hakkında bana da yardımcı olur musunuz Alperen Bey sizlere mesaj bölümünden gerekli bilgileri atmış bulunmaktayım geri dönüş yapmadınız.

Merhaba @oguzhaanseviim , özel mesaj üzerinden bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız? Numaranızı güncelleyeceğim.

merhabalar telefon numaramı değiştirdim, online işlemlere giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz

iyi günler yardımcı olur musunuz

@alperenatici merhaba ben de numaramı değiştirdim ve online işlemlere giriş yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Özel mesaj attım hala dönüş yapan yok ilgilenen de yok numaramı güncelleyebilirmiyiz artık lütfen