TurkNet online işlmeler kısmına giriş yapamıyorum numaramı değiştirdim yeni numaramı ekliyemiyorum yardımcı olurmusunuz
Merhaba, telefon numaram değiştiği için online işlemlere giriş yapamıyorum. Giriş kodu eski telefon numarama gidiyor. Nasıl değiştirebilirim.
Merhaba ,
0001502446 Hizmet numaralı aboneliğim için online işlemlere giremiyorum şifremi unuttum.
Şifremi unuttum dediğimde kapattığım eski hattıma mesaj gidiyor, yeni numaramı ne yapsam kayıt edemedim bir yetkiliden acil yardım rica ediyorum
İletişim bilgilerim
merhaba,benim de aynı problemim mevcut. c.tesi günü adres değişikiği yapacağım. giriş yapamıyorum kod eski numarama gidiyor. acil destek rica ederim…
Selamlar @ebru23, @jupiterry, @omerko ve @Zroq, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim
Lütfen yardımcı olur musunuz? Telefon numaramı değiştirdim ve Online işlemlere giriş yapamıyorum.
Selamlar @ma7203024, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.
Telefon numaramı değiştirdim yardımcı olur musunuz
Aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz
Selamlar @29284927384 ve @Alicylan19, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.
Bende telefon numarası değişikliği sebebiyle giremiyorum online servise yardımcı olurmusunuz
Merhaba @Sakirezginci , özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.
Merhaba online işlemlere giremiyorum telefon numaramı değiştirdiğim için yardımcı olur musunuz ?
Numaramı güncellemek istiyorum yardımcı olurmusunuz
Merhaba @Esin67 , özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.
Merhaba @Onuryucel , özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.
Arkadaşlar merhaba
Telefon numaram değişikliği yapamıyorum. Giriş bilgilerim için eski numarama onay kodu gidiyor nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz
Ayni sorun bendede var musteri temsilcisine baglanamiyorum gunlerdir internet sorunu yaşıyorum yardimci olurmusunuz
Numaranız güncellendi.
Merhaba @1337west , özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.