Telefon numarası değişikliği bölümü

Selamlar @Fatih44, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim :innocent:

1 Beğeni

Merhaba eski telefon numaram kayıtlı kaldı yenisiyle değiştirmek istiyorum

Selamlar, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim :melting_face:

Telefon numarasını nasil deyistirecem

Selamlar, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.

Telefon numarası değişikliği talebinde bulunalı aylar oldu hiçbir işlem yapamıyorum müşteri temsilcisine bağlanamıyorum 1 hafta daha böyle bekletilirsem türkneti hayatımdan çıkarıcam ne berbat bi sistem cidden.

Merhaba numaramı değiştirdim giriş yapamıyorum acil bakarmısınız abone no 2168479

Merhaba, T.C. kimlik numaranızın son 3 hanesi, müşteri ve güncel numaranızı özel mesaj üzerinden yazabilirseniz yardımcı olmak isterim.

Merhaba, özel mesaj üzerinden yazabilirseniz yardımcı olmak isterim.

merhaba, eski numaram kullanılmıyor, online işlemlere giriş yapamıyorum, yardımcı olur musunuz?

Selamlar @progamer08, özel mesaj üzerinden dönüş yaptım :innocent:

Aynı sorunu yaşıyorum yardım edebilir misiniz

Selamlar @zeus7006, özel mesaj üzerinden dönüş yaptım :face_in_clouds:

Yardımcı olabilirmisiniz numara değişikliği için

Selamlar @Burak456, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim :innocent:

Merhabalar telefon numaram değişti geçenlerde. Bugün de ev taşıyorum acil adres değişikliği yapmam lazım online işlemlere giremiyorum eski telefon numarama kod geldiği için. Acil yardımcı olabilir misiniz acaba.

Selamlar @Ceyhun, özel mesaj üzerinden dönüş yaptım :innocent:

merhabalar kolay gelsin hattımı kapattığım için numarama ulaşımım yok. hattımı nakil edeceğim fakat edemiyorum . müşteri numarasını bilmiyorum telefon numarasına ulaşımım yok :frowning: telefon numarasını değiştirirsem bütün sorun çözülecek diye umuyorum

Hattım kapandı Yeni numarayla güncellemek istiyorum Yardımcı olursanız sevinirim

Selamlar @Ness ve @ferdi, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim :innocent: