Selamlar @Fatih44, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim
Merhaba eski telefon numaram kayıtlı kaldı yenisiyle değiştirmek istiyorum
Selamlar, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim
Telefon numarasını nasil deyistirecem
Selamlar, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.
Telefon numarası değişikliği talebinde bulunalı aylar oldu hiçbir işlem yapamıyorum müşteri temsilcisine bağlanamıyorum 1 hafta daha böyle bekletilirsem türkneti hayatımdan çıkarıcam ne berbat bi sistem cidden.
Merhaba numaramı değiştirdim giriş yapamıyorum acil bakarmısınız abone no 2168479
Merhaba, T.C. kimlik numaranızın son 3 hanesi, müşteri ve güncel numaranızı özel mesaj üzerinden yazabilirseniz yardımcı olmak isterim.
Merhaba, özel mesaj üzerinden yazabilirseniz yardımcı olmak isterim.
merhaba, eski numaram kullanılmıyor, online işlemlere giriş yapamıyorum, yardımcı olur musunuz?
Selamlar @progamer08, özel mesaj üzerinden dönüş yaptım
Aynı sorunu yaşıyorum yardım edebilir misiniz
Selamlar @zeus7006, özel mesaj üzerinden dönüş yaptım
Yardımcı olabilirmisiniz numara değişikliği için
Selamlar @Burak456, özel mesaj üzerinden iletişime geçtim
Merhabalar telefon numaram değişti geçenlerde. Bugün de ev taşıyorum acil adres değişikliği yapmam lazım online işlemlere giremiyorum eski telefon numarama kod geldiği için. Acil yardımcı olabilir misiniz acaba.
Selamlar @Ceyhun, özel mesaj üzerinden dönüş yaptım
merhabalar kolay gelsin hattımı kapattığım için numarama ulaşımım yok. hattımı nakil edeceğim fakat edemiyorum . müşteri numarasını bilmiyorum telefon numarasına ulaşımım yok telefon numarasını değiştirirsem bütün sorun çözülecek diye umuyorum
Hattım kapandı Yeni numarayla güncellemek istiyorum Yardımcı olursanız sevinirim