Telefon hizmetini VOIP olarak kullanma

Merhabalar, dükkanımıza TurkNet Fiber 100 MBPS iş paketini bağlattık. İş paketinin içerisinde ücretsiz olarak telefon hattı geliyor. Bu telefon hattı TT’nin verdiği modemden çıkan dsl kısmına bağlanıyor. Hizmet fiber olduğu için bu telefon hizmeti PTSN değil VOIP olarak veriliyor diye biliyorum. Dükkandaki sistemde interneti TP-Link ER605 router ile sonlandırıyoruz ve bu sebeple dsl olarak telefonları kullanmamız mümkün olmuyor zaten dükkandaki telefonlarımız IP telefon.

İnternet ile verilen bu telefon hizmetini IP telefonlara SIP hesabı girerek kullanmak istiyoruz. Mümkünse SIP bilgilerini nasıl talep edebilirim ? Veya başka bir yolu var mıdır ?

1 Beğeni

SIP hesabı alabilirsem direkt olarak Gigaset A540 Ip telefonlarıma hesabı girip çalıştıracağım. PTSN ise mecbur olarak TT’nin verdiği o modemi bağlamak durumundayım. Teşekkür ederim.

TurkNet ilk türkyeye sip altyapısını getiren firmalardan biri. Yaklaşık 14 yıl önce çalıştığım firma kullanmış. O zamanki adsl altyapısından ve ping süreçlerinde dolayı verim alamamıştık. Gerekirse telefonunuzu voip dönüşüm talebi oluşturun. Yardımcı olacaklardır.

Desteğe mesaj yazdım bakalım ne cevap verecekler. Ipv6 istemiştim kobi için aktif değilmiş onu açmadılar.