Telefon hizmetim kesildi

Merhabalar. Araştırmalarım sonucu splitter cihazımın arızalı olduğunu keşfettim. Şu anda hattım direkt olarak telefona bağlı durumda ve çevir sesi duyulmaktadır. Fakat sabit telefon hattımdan arama yaptığımda "TurkNet SABİT TELEFON HİZMETİNİZ YAZILI TALEBİNİZ ÜZERİNE KAPATILMIŞTIR. TELEFON HİZMETİNİZİ BAŞKA BİR OPERATÖR ÜZERİNDEN GÖRÜŞMEYE AÇTIRABİLMEK İÇİN BAŞVURUNUZU YASAL MEVZUAT GEREĞİ TÜRK TELEKOM’A KİŞİSEL OLARAK YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR. " hata mesajını almaktayım. Fakat benim yazılı yada sözlü bu konuda herhangi bir talebim olmamıştır. Karşı taraftan sabit telefon hattım aranmaya çalışıldığında sürekli meşgul çalmaktadır. Bu konuda bir kaç defa arıza kaydı oluşturdum. İç tesisatımı kontrol ettirdim. Fakat bir çözüm bulamadım. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Teşekkür ederim.

Müşteri numaram: 929407
Aktif destek kaydım: 44040299

Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz bu sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Arkadaşlarım daha önce açmış olduğunuz destek kaydınız üzerinden size bilgi vermişler. Sizden bir talepleri olmuş ancak o talebi yerine getirmediğiniz için ( arama sağlamanızı ve arama sağladığınız numara ile beraber tarih saat aralığını paylaşmanız) kaydınız güncellenmediği için kapatılmış…

Şimdi aktif olan arıza kaydınızı arkadaşlarım tekrar kontrol ederek TurkNet saha ekibine iletmişler. TurkNet saha ekibi adresinize gelerek gerekli kontrollerini yapacaktır. Beklemenizi rica ederim.

1 Beğeni

Evet haklısınız. Açılan kaydı başka bir arkadaşım takip ediyordu. Atlamış ya da müsait olamamış olacak ki talebi yerine getiremedik. Bu gün TurkNet ekibi saat 10.00 - 10.30 civarında geldi. İncelemeden sonra nasıl olduğunu bilmedikleri bir şekilde hizmetin kapatıldığını ve tekrar başvurarak açtırabileceğimizi söylediler.

Sizden ricam buraya yazdığınız bu detayı kaydın içerisine eklemeniz… Arkadaşlarım arka planda kaydınızı aktif olarak her gün kontrol ettiği için size daha doğru bir cevap vererek yardımcı olacaklardır.

İlginize teşekkür ederim. Detayları ekliyorum ben kayda.

1 Beğeni

Anlayışınız için ben size teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

1 Beğeni