Teknik ekibin sorunu 4 gündür çözememesi

TurkNet 'e yeni geçmiş olmama rağmen interneti sadece bir gün kullanabildim 17 Mayıs tarihinde internetim kesildi hemen arıza talebi oluşturmama rağmen 4 gündür müşteri hizmetlerinden alabildiğim tek yanıt teknik ekibe iletildi oluyor.Ne gelen var ne giden doğru düzgün bilgilendirme de yapılmıyor şehrin göbeğin de 4 gündür rezillik çekiyorum

Merhaba @Nurettin1 , rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekleyerek buradan bilgi misiniz?

Ekledim

Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm, arıza kaydınız hakkında ekibimizle iletişime geçip önceliğinizi ilettim. Uzmanımız gelişmeler ile ilgili tekrar dönüş yapacak.

Her aradığımda iletilen önceliklerle sorunun çoktan çözülmüş olması gerekliydi zaten.Umarım yarın bu sorun bir çözüme kavuşur artık.

Sorunumun hala çözülememesine karşı müşteri hizmetlerini aradığımda müşteri numarasını girdiğim an telefon kapanıyor verdiğiniz bugün de çözüm olmazsa yeni geçtiğim daha kullanamadığım bile internetin iptal sürecini başlatıcam

Merhabalar tekrar, sorunun bir an önce çözülmesi için gerekli kontroller sağlanıyor. Güncel bilgiler için uzmanımız en kısa süre içerisinde iletişime geçecek.

Bekliyorum bilgilendirme için.