>teknik destek > teknik bilgiler sorunsalı

UYGULAMA DA TEKNİK BİLGİLER KISMIN DA VDSL ERİŞİM YOK YAZIYOR VE AKTİF BAĞLANTI SÜRESİN DE DE PROBLEM VAR MODEM ARAYÜZÜN DE 6 SAAT YAZIYOR UYGULAMA DA 12 SAAT YAZIYOR UYGULAMA KAFASİNDAN EKSTRA 6 SAAT EKLEMİŞ BAĞLANTI SÜRESİNE 10 DAKİKA ARA İLE BAKTIĞIM DA 10 SAAT DEN 12 SAAT E 10 DAKİKA DA ÇIKTI BU BENİ BU ZAMANA KADAR BÜYÜK YANILTMIŞ BEN DE 6 7 GÜN DE BİR KOPMA OLUYOR SANIYORDUM BU PROBLEMİ ÇÖZECEK KİŞİYE AKTARMANIZI İSTİYORUM UYGULAMANIN YAPIMCILARI OLUR SİTEYE BAKANLAR OLUR YETER Kİ NORMALE DÖNSÜN ÇÜNKÜ BÜYÜK BİR YANILGI PROBLEMİ VAR …


Selamlar @Oguz_han, konuyu yazılım ekibimize ilettim. Yazılım ekibimiz incelemeleri tamamladığında buradan bilgi vereceğim :pray:

Tamamdır teşekkür ederim

Rica ederim :blush:

Yok mu bir haber hocam ?

@Oguz_han Kontrol ettiğimde şu an incelemeler devam ediyor. İlerleyen günlerde tekrar iletişime geçmeniz durumunda gelişmeleri sizinle paylaşacağım :pray:

Burası önemli değil.Bende de 10 gün diyor ama 3 gün önce modemi aç kapa yaptım sıfırlanmamış.Hatta bende arızanız var falan diyor bazen,bazen de internete çıkış çevrimdışı diyor,ama Allaha şükür bir problemim yok.

Buraya takılmayın siz,bir sorun da yaratmaz yanlış olup olmaması

Olsun yine de düzeltilmeli

Yok mu bir çözüm Emrah Bey

@Oguz_han Selamlar, kontrol ettiğimde güncel bilgi ulaşmamıştır. Tekrar önceliğini ileterek bilgi talep ettim. Bilgi alır almaz sizinle paylaşacağım :pray:

Pekâlâ teşekkür ederim :pray:t2:

@Oguz_han güncel bilgi geldiğinde mutlaka bilgi vereceğim :blush: