Teknik Bilgiler İndirme Hızı

Merhaba arkadaşlar,

Online İşlemler Teknik Bilgiler sayfasında indirme hızım normalde 97 Mbps idi.
Dün yalın internete geçme talebinde bulunmuştum. Yalın internet sürecim bugün tamamlandı. Bugün teknik bilgiler sayfasında indirme hızı olarak 2.36 Mbps yazmakta. İlk defa bu değerin değiştiğini ve düşük olduğunu gördüm. Evde olmadığım için hız testi yapamıyorum. Bu bir problem midir? Daha önce yaşayanınız oldu mu?

Keenetic modemime uzaktan bağlanarak görüntülediğim değerler bu şekilde:
image

Uzaktan müdahale ile SNR değeri düşürebiliyorsanız 8’e çekip tekrardan kontrol eder misiniz?

SNR değerimi aboneliğimin ilk gününden beri hiç değiştirmedim. Ve şuanda da 8 zaten.

İlgilisi var mı bilemiyorum fakat yalın internete geçtikten sonra bu durumu yaşamaya başladım.

Siz destek kaydı oluşturup durumu belirtin bir de kayıt numarasını özel mesaj üzerinden gönderin arka planda kontrol edilsin.

Denedim fakat düzelmedi.

Hızım Düşük-Performans destek konusu ile bir destek kaydı oluşturdum.

1 Beğeni

Merhaba @Muharrem, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Destek kaydı açarak iyi yapmışsınız. Sorunun birden fazla kök nedeni olabilir. İsterseniz bana özel mesaj üzerinden destek kaydınızın numarasını iletin. Ben bu süreçte size yardımcı olmaya çalışayım.

1 Beğeni

Saha ekibi sorunu giderdi.
Bunun dışında merak ettiğim bir husus var. Atanabilir hız değerleri bağlantı hızı değerlerinden daha yüksek. Atanabilir hız değerlerini kullanabilmek için bir talepte bulunarak bağlantı hız değeri sınırını aşma durumu söz konusu oluyor mu acaba?
TurkNet oimdeki indirme hızım 97.65 Mbps olarak değişti.
Bu vesileyle yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
image

1 Beğeni

Kopmalar olabilir diyorsunuz :slight_smile: Yılların bakır altyapısı ile zaten sorunsuz bir hizmet alıyorum aslında. Böyle kalsın o halde.

İşe yaramadı :slight_smile: Sorunum giderildiği için konuyu kapatıyorum.

2 Beğeni

@Muharrem, sorununuzun çözülmesine sizin kadar sevindim. Farklı bir durum ile karşılaşırsanız bana özel mesaj üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Aklınızda bulunsuz. İyi ve sağlıklı günler dilerim :pray:

2 Beğeni