Tavsiye Ettiğimiz Netflix İçerikleri

Netflix’te İzlenmesi Gereken İçerikler

Kış aylarının başlamasıyla hepimizin evde geçirdiği vakitler arttı. Soğuk havalarda evde oturacağımız günlere hoş geldiniz. :blush:

Peki evde geçireceğimiz boş zamanlarımızı nasıl değerlendirebiliriz? Sizin için bu konuya değindik ve bir içerik oluşturduk.

Netflix’te derin içerik dünyasında kaybolup “bugün ne izlesem?” derdinden sizi kurtaracağız. :blush: İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz içerikleri sizin için bir araya getirdik.

Bu arada başlamadan çok kısa bahsetmekte fayda var; TurkNet, Netflix’te Zirvede! :muscle:t3:

Netflix dönemsel olarak internet hız istatistiklerini bizlerle paylaşıyor. Bu istatistikler baz alındığında gücümüzden hiç kaybetmemiş ve hala ülkemizde Netflix’te zirvedeyiz! Ayrıca yapmış olduğumuz CDN ve Peering anlaşmalarıyla müşterilerimize Netflix’te kusursuz bir deneyim sunuyoruz. Şimdiden iyi ki TurkNet’liyim dediğinizi duyar gibiyiz!

1899

1899’da New York’a doğru yola çıkan bir göçmen gemisi gizemli olaylar nedeniyle rotasını değiştirince, şaşkına dönen yolcular akılalmaz bir bilmeceyle karşı karşıya kalır.

WEDNESDAY

Zeki, alaycı ve azıcık içi geçmiş bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır.

DAHMER

Hükümlü katil Jeffrey Dahmer, on yılı aşkın bir süre boyunca 17 genç erkeğin canına kıydı. Peki bunca zaman yakalanmamayı nasıl başardı?

CİCİ

Acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir aile yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşur. Bastırılmış duygular ve sırlar ortaya çıktıkça eski yaralar yeniden açılır.

ANDROPOZ

Aile babası Yusuf, 50’sini geçince kafayı değişime takar. Saçını boyamakla başlayan bu masum değişim rüzgarının adrenalin dolu bir kasırgaya dönüşmesi ise fazla zaman almayacaktır.

Sizin için hazırladığımız bu içerik serimizi umarız ki beğenirsiniz. Şimdiden keyifli seyirler dileriz.

1 Beğeni

ANDROPOZ yazılır :+1:

Ben de izleyip beğendiğim bir kaç tavsiyede bulunayım:

1 Beğeni

Hemen hemen hepsini izledim ve tükettim. Güzel tavsiyeler @Peaky :hugs:

3 Beğeni