Tarifemin 100Mbps'e çıkarılmasını talep ediyorum

75Mbps paketteyim. Hattım 90Mbps destekliyor. 100Mbps internet tanımlanmasını istiyorum. Ama daha önce açtığım taleplerde bir türlü tanımlamadılar. Yardım talep ediyorum.

Merhabalar, özel mesaj üzerinden destek kaydı numaranızı iletebilir misiniz? Kontrol edeceğim.

Bu internet yazlık evde. Geçen sene 2 kere kayıt açmıştım, somuca varamamıştık. Bu sene direk buraya yazayım dedim, gerekiyorsa yine kayıt açayım.

Merhaba, Alt yapınızın aldığı en yüksek hızı almaktasınız.
Paketiniz şuan 100 / 20 mb dir. Başka paketlerde 20 mb sunulmuyor. SNR 8 sınır olarak kabul edilir. Destek kaydında ki temsilcide aynı şeylere yakın söyleyecektir. Alt yapınızın kaldıracağı hız bu kadar.

1 Beğeni

Hattınız 90 desteklemiyor, modeminizin DSL SoC kötü kalitede olduğu için yanlış gösteriyor. SNR değeriniz 8 dB de, 8 dB varsayılan ayarda alınabilecek en düşük değerdir yani son hızda bağlantı sağlanmış. Ekran görüntüsünde hat değerlerinizdeki maksimum oran da 76162 ye yakın bir değerde olmalıydı.

1 Beğeni

hattın 90 mbit desteklemiyor; hattın şu anda aldığın hıza istinaden o hızı gösteriyor…hızın yükseldiğinde SNR değerin daha da düşecek ve sağlıklı bağlantın olmayacak…şu anda eldeki verilere göre alabileceğin en yüksek hızı alıyorsun

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.