Tarayıcı öneri

hızımı kısıtlamayan bir tarayıcı var mı

Hızını issden yani tt TurkNet superonlinedan kısıtlayan tarayıcı yok. Chrome’dan şaşmam ram fazla yer gerçi :smiley:

1 Beğeni

1000 mps kullanıyorum 1000 mps in hakkını alamıyorum az önce operadan indirme yaptım 10 ile indi

Bilgisayar Eternet portu gigabit olmadı gerek ayrıca İşlemci ve ram ne kadar güçlü ise O derecede tarayıcıdan verim alırsınız.

2 Beğeni

Senin sorunun sunucular ki onlar internetten tamamen kişiye bağlı bağımsız cihazlardır. Nereye giriyorsan whoisden sunucularına bakıp o yerlere mesaj atman lazım internetime müdahale etmeyin diye söylemen gerek adamların vereceği cevap şu o interneti kullanabileceğin sunucularımız yoktur :smiley:

1 Beğeni

en fazla 300-400mb kadar destekler sunucular o da büyük sunucular :smiley:

1 Beğeni

hayır benim sorunum az önce gx 10 mps ile indirdi

Seni sunucuya saldırı yapan 1i zannetti bu yüzden hızını kısıtladılar :smiley:

1 Beğeni

ay yıldız timim ben çekilim :rofl:

1 Beğeni

Dediğim gibi çözüm o sunuculara cevap yazman gerek.Ya da uğraşamam dersen modem üzerinden indirme ile yükleme hızını 300e düşür hiç kimse bu hızları destekleyemez. 1 kaç tanesi hariç.

1 Beğeni

nasil yazacam opera gx kullanıyorum

Whois yaz herhangi 1 tane siteye gir orada girdiğin sitelerden artık hangisi daha önemliyse url kısmına yaz orada sunucuyu aldığı site çıkacaktır. İsimtescil olabilir godaddy olabilir artık bilemeyeceğim yerine göre ingilizce yazman zorunda kalabilirsin :smiley: cloudflare olabilir vs artık neresi çıkarsa sitelerine gireceksin destek ya da support yerlerinde bize yazın ya da contact us yazar onlara girip başlayacaksın yazmaya… Başta yazdığım gibi issden kısıtlayan hiç 1 tarayıcı mevcut değil. Hangisini kullanırsan kullan seni düşman zannedecekler :smiley:

1 Beğeni

Brave i tek geçerim (20 karakter )

1 Beğeni

deneyeceğim mutlaka şimdi

Nitro browşerı gönderiyorum

1 Beğeni

o da aynı ya offfffffffff

1 Beğeni

Hiç denemene gerek yok hepsi aynı şeyi söyleyecek sana sonuçta… İnternet hızını genel olarak düşür her yere daha rahat girersin :slight_smile: Bu arada internet download manager kullanmanı tavsiye ederim dosyaları indirmek için :slight_smile: sandal küreği almışsın ama onu kullanabileceğin sandal-tekne yok ne işe yarar ki… O küreği istediğin sandal-tekneye göre ayarlayacaksın ki rahat rahat hareket edebilesin…

1 Beğeni

Tarayıcı ayarları içinde adres tamamlama, dönüştürme çeşitli yönlendirmeler de buna neden olabilir. Ama bu 100 verirken 10 vermesine neden olmaz diye düşünüyorum

1 Beğeni