Taninlanmayan statik ip

Cgnat kaynakli internet yavaslamasi ve hiz düşmesi internet sayfalari geç acmasi sorunu yaşıyorum statik ip tanimlanmasini talep ediyorum cgnattan cikmak icin tum bu sorunlardan kurtulmak icin statik ip talep ediyorum tanimlamiyorlar sorun oldugu halden 9. ayin 6 sini bekleyin diyorlar hocam bu konuyabir el atarmisiniz sorunun çözümlenmesini saglarsaniz sevinirim.

Merhaba,
Statik ip alırsanız ekstra ücret ödemesi çıkıcaktır. Kabul ediyorsanız ekib arkadaşıma bilgi vereceğim.

Evet hocam statik ip tanimlayin

internet hattima statik ip tanimlanmasini kabulediyorum

statik ip tanımlanmadi internet hattima hocam onay verdim statik ip tanımlamasi için ancak tanimlanmadi acil tanimlanirsa sevinjrim cgnat kaynaklı sorun yasiyorum internet sayfaları geç aciyor

Merhaba @trny , Statik IP talebinizi sistem gereği 06.09.2024 tarihinde iletmeniz gerekiyor.

06 09 2024 tarihine kadar cgnat kaynakli internet sayfalari geç açılıyor ve aksamlari internette yavaşlama sorunu oluyor tüm bu sorunlar cgnattan kaynaklanıyor ve bende bu sorunlarin çözümlenmesi adina 100tl olmasina ragmen paramla satin almak istiyorum statik ipi buna rağmen bu tarihe kadar sorunlu kullanin diyorsunuz network ekibi bu statik ip mauel tanımlayabiliyor lütfen çözüm odaklı bu sorunu çözün en azindan Müşteri memnuniyeti adına.