Tahsis Edilen Modem Karışıklığı Hk

Merhabalar, Gigafiber abonesiyim. Bunla ilgili destek talebimde olmuştu. Fakat buradan da yazmak istedim. Şu an aboneliğimde tanımlı olan modemler yanlış ve fazla görünmektedir.

1 adet bireysel ve 1 adette kobi üyeliğim bulunmakta. Bireysel gözükmesi gereken cihaz listesi aşağıda ki gibi olması gerekiyor. Abone No : 1055703

ZYXEL PMG1005-T20B GPON ONT (Kullanıma Tahsis)

ZYXEL VMG8623-T50B Modem (Kullanıma Tahsis)

Ancak görünen aşağıdaki gibidir.

Diğer aboneliğimde ise görünmesi gereken cihaz listesi aşağıdaki gibidir. (Abone No : 3788075)

ZYXEL PMG1005-T20B GPON ONT (Kullanıma Tahsis)

ZYXEL DX3300-T1 Modem (Kullanıma Tahsis)

Görünen liste ise aşağıdaki gibidir. :

İlerleyen süreçte bir sıkıntı olmaması adına gereken değişikliği yapmanızı rica ederim. Çünkü kobi tarafında ilerleyen zamanlarda yönetici değişikliği olur başka şeyler olur. Yönetim değişir, biz sıkıntı yaşarız. Aynı numaraya ait olduğu için karışıklık olmuş. Birinde fazla görünüyor. Birinde hatalı ve yanlış model görünüyor. Olması gerekeni ben yazdım. Bu şekilde sisteme işlenirse sevinirim.

Selamlar @mustafasevinc, geri bildiriminiz için teşekkürler. 72562959 numaralı kayıt üzerinden süreciniz inceleniyor. Gereken düzeltme uygulanacak.

İlgili düzeltme halen gerçekleştirilemedi. Destek kaydım sonlandırıldı, sonrasında tekrardan aktif ettim. Hala inceleniyor.

Selamlar, kaydınızın aktif olduğunu görüyorum. Teknik bir hata nedeniyle görüntüleyememiş olabilirsiniz.


Bu mesajdan sonra destek talebim kapatılmıştı. Olay anlaşılmamış sanırım. Daha sonrasında sorunum çözülmedi mesaj eklemek istiyorum deyip aşağıya bir cevap yazdım, sonradan talep aktif oldu. Görüntüleyememekle ilgili bir problemim yok. Sadece süreç neden bu kadar uzadı, çözülemedi. Anlamış değilim